Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina - wątek ogólny
Niech będzie papierkiem lakmusowym jak wjeżdża na organizm meta to, to jak zęby lecą po tym dragu nie po 10 latach ćpania a… po roku…
co do mózgu - neurotoksyczność kolosalna.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.01.2025, 23:07
Nigdy nie próbowałem mety. Chyba dlatego, że ludzie mówili, że to najgorsze gówno.
Teraz jednak bym się skusił, ale nie idzie dostać dobrego towaru. W sumie dziwne to trochę
Teraz jednak bym się skusił, ale nie idzie dostać dobrego towaru. W sumie dziwne to trochę
29.01.2025, 02:26
Firana
Mój post powyżej był raczej ku przestrodze i w odpowiedzi na wcześniejsze pytanieM7G9O
Widzę, że problemy ze skrajną neurotoksycznością, z uzębieniem zadziałały na Ciebie mobilizująco, aby… poszukać piko?
.
Ciekawa konkluzja dialogu o mecie.
Mój post powyżej był raczej ku przestrodze i w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie
Widzę, że problemy ze skrajną neurotoksycznością, z uzębieniem zadziałały na Ciebie mobilizująco, aby… poszukać piko?

Ciekawa konkluzja dialogu o mecie.

22.02.2025, 23:37
Ktoś ma blisko do Czech to świetną jakościowo tam może dostać, w naszych realiach jest to też możliwe lecz mocno utrudnione lub ceny kosmiczne.