Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
02.04.2025, 11:43
Dla mnie najlepszá solą jest crack inside czy armagedoon czy też green power jakoś 4 lata temu zażywane od Gusa.
A tak poza tym jest on może w grze? Aktualnie.
A tak poza tym jest on może w grze? Aktualnie.
06.05.2025, 08:01
Pod względem zapachu, spływu no i dość przyjemnego nie nachalnego działania to exclusive mięta od hajlajfa mi jakiś czas temu podeszła.
17.05.2025, 15:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2025, 15:47 przez Rweqerew333.)
Ja zaś polecę cherry od High-LifeMarket.
Mięta jak dla mnie za bardzo intensywna - jak chodzi o aromat - chociaż może miałem przetyrany nos i dlatego sniff był dla mnie bolesny...
Lifeisbrutal a Ty nie piszesz o tej mięcie jeszcze ze starą formułą?
AHA - no i jeszcze tusi od hajlajfa jest bardzo spoko - ale to zupełnie inna para kaloszy jak chodzi o profil działania (w porównaniu do mięty i wiśni).
Mięta jak dla mnie za bardzo intensywna - jak chodzi o aromat - chociaż może miałem przetyrany nos i dlatego sniff był dla mnie bolesny...
Lifeisbrutal a Ty nie piszesz o tej mięcie jeszcze ze starą formułą?
AHA - no i jeszcze tusi od hajlajfa jest bardzo spoko - ale to zupełnie inna para kaloszy jak chodzi o profil działania (w porównaniu do mięty i wiśni).
18.08.2025, 15:26
pod względem mocy to wsienka mnie najbardziej robiła potem fake coco pod względem długości działania coco lepsze co do zwały podobnie w obu przypadkach nie za spora