Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kanna/kartki/pomoc
08.01.2025, 10:44
Spalone jak porany joint słuchaj temat odgrzewany jak stare bułki.. jedyny opłacalny sposób to ciuchy nabić albo zużytą chusteczkę na widzeniu co i tak nie daje gwarancji bo gad po widzeniu robi rewizję osadzonemu i zależy na kogo trafi raz przejdzie raz nie
08.01.2025, 10:51
ja zawsze z notesem na widzenia chodzilam a w notesie bardzo duzo mozna przyniesc
jakis nakrapiakow
jakis nakrapiakow
03.03.2025, 04:02
(05.01.2025, 12:35)777 napisał(a): Hejo szybkie pytanie sorry jak temat był.Daj jakiś kontakt do siebie,najlepiej mail,wszystkiego się dowiesz.Może być też telegram.Od lat jestem w temacie od A do Z.
Gdzie teraz najlepsze kanna w prochu/kartki
Jakieś rady jakim patentem najmniej przypałowo pomóc komuś w zk?
03.09.2025, 00:27
A wiecie, że jak karteczkę nasączyć piwem dobrze i dać wyschnąć, to weselej klepie
potwierdzone wieloletnimi badaniami amerykańskich laboratoriów
potwierdzone wieloletnimi badaniami amerykańskich laboratoriów
06.09.2025, 22:50
dla mnie to jest jakaś głupota, żeby na wolce palić kartki z kanna
lepiej zrobić sobie normalną maczanke jak człowiek, a nie świrować
lepiej zrobić sobie normalną maczanke jak człowiek, a nie świrować
06.09.2025, 23:46
Może niektórym pozostawało takie zboczenie z ZK i nawet na wolce palą kartki 
Słyszałem o typach, którzy wyskakiwali po kilku - kilkunastu latach i woleli walić konia zamiast swoją babę

Słyszałem o typach, którzy wyskakiwali po kilku - kilkunastu latach i woleli walić konia zamiast swoją babę
06.09.2025, 23:51
Cos z tamtad zostaje....
Ja z początku badeje prałem w misce i wgl pranie tak robiłem xD
Wszystko jadłem łyżka i nie z talerza tylko w pojemniku zresztą teraz cały czas tak robię .
A co do karteczek zwanych "Sztorki" to fajnie się tak jara jakoś inaczej wycinasz kawałem mieszasz z machore i ☁️
Ja z początku badeje prałem w misce i wgl pranie tak robiłem xD
Wszystko jadłem łyżka i nie z talerza tylko w pojemniku zresztą teraz cały czas tak robię .
A co do karteczek zwanych "Sztorki" to fajnie się tak jara jakoś inaczej wycinasz kawałem mieszasz z machore i ☁️