Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Numer o forum autorstwa userów?
ALE TO BYŁ POMYSŁ CZYSTO DLA ZABAWY, ŻEBY NA PODSTAWIE NASZYCH (USERÓW) WERSÓW POWSTAŁ KAWAŁEK DLA ZABAWY.
🙃🙃🙃
Co tu na się nie udać? Brak motywacji może. Wiesz dla mnie zrealizować to to będzie najlepszy koks, ale też rozumiem, że niektóre osoby potrzebują dodatkowej motywacji. Może znajdziemy sponsora i każdy wers który trafi do kawałka zostanie nagrodzony paczkuchą? A w paczce. CD-ROM z mp3 utworu xD
.
Kiedyś nagrałem sobie od niechcenia refren na takim odklejonym XD bicie, myślałem, żeby wrzucić i zaproponować w tym klimacie, stylu, na tym bicie właśnie te dzieło, ale chyba bez sampli nie będzie zaangażowania 😭
.
Nie no nie każdy żyje tylko forum, może czasu też potrzeba. Ogólnie wysłać instrumental, teskt, zapytać o cenę to 5 minut a i znani raperzy nagrywają za hajs. Od miksu masteringu znam osoby z MEJSTRIMU, a i tak jakby co to
odza jebania w necie ofert operatorów dźwięku czy jak im tam. 😎
20.09.2022, 07:27
Przeczytalem tylko tytul watku i od razu jestem na nie. Powod jest blahy ale oczywisty - na innym forum cos takiego powstalo i nie widze powodow by dopal mial isc ta sama droga, skazana od razu na porownania i zarzut zrzynania.
Jak cos, to moze napisac dramat, w formie komedii. W dwoch lub max trzech aktach. Jest tu szereg postaci, ktorych charakterystyka idealnie pasuje to tego, jak rowniez watkow, ktore genialnie pasuja by akkt rozpisac na sceny
Jak cos, to moze napisac dramat, w formie komedii. W dwoch lub max trzech aktach. Jest tu szereg postaci, ktorych charakterystyka idealnie pasuje to tego, jak rowniez watkow, ktore genialnie pasuja by akkt rozpisac na sceny
20.09.2022, 07:34
Beeniepatu szczerze to nie wiedziałem o jakiś kawałku innego forum. Masz namiar jakiś na niego? I czy na takiej zasadzie jak tu proponowaliśmy był tworzony?
.
PS. Jest też coś takiego jak inspiracja przecież. 😎
.
Yalasek kontrast też musi być.
💜
Gdyby wszyscy byli dobrzy ❤️
każdy mówiłby dzień dobry... 😊.
PS. Jest też coś takiego jak inspiracja przecież. 😎
.
💜
Gdyby wszyscy byli dobrzy ❤️
.
Każdy do pomocy chętny... 🤗
czy popełniałby ktoś błędy? 🤔
.
Gdyby każdy był uczciwy... 😇
to czy świat by był prawdziwy? 🤔
.
Gdyby wszyscy byli zdrowi... 😄
gdyby każdy się dorobił... 🤑
.
To czym było by bogactwo? 🤔
gdyby znikło stąd łajdactwo? 😈
.
Zbrodnia ściema i krętactwo... 🥴
wszyscy mieliby tak łatwo... 🥺
.
Że różnicy byś nie widział... 🧐
kto jest człowiek a kto świnia... 🐷
.
Tylko kontrast nas tu trzyma. ☯️
kontrast to jest ta przyczyna... 🤔
.
Która uświadamia błędy... 😲
mówi tobie "nie idź tędy!" ⛔
.
Zostań pomyśl i porównaj! 🤓
nie dotykaj tego gówna! 🤎
.
Na kontraście się opiera świat ten. 🌍
Potrzebny jest ci jak tlen... 🎈
żebyś w życiu widział cel... ➡️
.
Żebyś zauważyć mógł... 😎
kto przyjaciel a kto wróg. 🎭
.
Żebyś odciąć się mógł, skontrastować. 🌗
Z ludźmi którzy chcą żerować... 👹
na tym co los chce zgotować... 🤡
.
Żebyś wytrwać mógł żyć swoim własnym życiem... 💕
Zauważ różnicę salony i ulice... 🔃
.
20.09.2022, 07:45
@kaja pomimo szczerych intencji autora, inspirscja najczesciej oceniana jest jako kopiowanie - zwlaszcza kiedy dotyczy dwoch konkurujacych ze soba podmiotow. Zupelnie niepotrzebna ekspozycja na taka krytyke. A tekst wymaga poprawy zarowno w sferze przekazu, jak i wlasciwosci strukturalnych. Ma bledy logiczne jak i rytmiczne (brak regularnosci w rozkladzie akcentow) 🙂 To tak na szybko
Beeniepatu rozumiem o co chodzi, a mimo wszystko nadal jestem skłonny coś zrobić. Napiszesz o jakim forum mowa albo tylko wskazówkę jak znaleźć ten ich utwór?
To do Yalaska to z kawałka Owal/emcedwa kontrast. EDIT, cudzysłów, autor. 🙂
Beeniepatu napisałeś w wątku, że jakieś forum miało piosenke. Nie chciałeś powiedzieć jakie, gdzie posłuchać można itd i ogólnie jesteś na NIE.
Ale na czacie napisałeś, że nie promujesz kiczu. Czyli oczywiste, że jednym z powodów zrobienia tego jest "POKAZANIE JAK TO SIĘ ROBI BIJAAAACZ"
Ale na czacie napisałeś, że nie promujesz kiczu. Czyli oczywiste, że jednym z powodów zrobienia tego jest "POKAZANIE JAK TO SIĘ ROBI BIJAAAACZ"
21.09.2022, 08:44
Cytat:Szkoda, taka piękna pamiątka by była 😭
.
jesteś tylko używką dla mnie
chwilą radości skarbie
Widzę cię nagą ordynarnie napaloną na mniejesteś jak wino mszalnez domieszką krwi czarnejktóre spożywam na ołtarzu pragnieńtak jest fajnie
.a przy tym wszystkim łatwiejejj nie traktujmy wszystkiego tak poważnie
.pozwól że ci wyjaśnię jedną kurewsko ważną rzeczżyje się raza wciąż ucieka czas
.potem nie będzie nas tak jakby nigdy nas tu nie byłomogło być miło ale dziecko - się wystraszyło
.bejbi bądź trochę krejzi bo w koło życie tętniwszyscy na odlot chętni
.zapraszam na pokładto jak zimny okład na głowęodpuść trochę sobieprzecież tyle się dzieje w tobie
.i cokolwiek nie zrobięi tak będę najgorszynawet jak domaluję sobie wąsy
.nie jestem obcy jestem swój człowiekchoć nie każdemu podoba się to co robię
.to w piśmie i w mowie demon zaklętyzapraszam w odmętyproszę tędy
.słyszysz bębny?jesteś tu potrzebnykolejny czarnoksiężnik co pobudzi wiedźmy
.jedźmy więc z tematempodróż z wariatemSTART wszystko co żartA wiruje światJAnie potrzebuje twojej aprobaty bratto mój własny wkładw tworzenie ciebie samego
.co nie rozumiesz tego?przecież to prostechoć jest ewentualność takaże jesteś osłem
.lubisz ciętą ripostę?ja mam ostre kłya ty rób co chcesznie będę na ciebie zły
.i tak mijają dnii mijają latai dobrze się składa że mamy choć siebie
.nie jak geje
raczej towarzysze niedolichoć mnie twoja niedola nie bolijestem największym z idoliot cuś wspaniałego niżej podpisane ...~Twoje Ego