Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kraj-legalność RC
15.10.2022, 08:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.10.2022, 08:16 przez UltraKsiężyc.)
Szyderca pytanie było orientacyjne czy ja napisałem,że wyprowadzam się już teraz? Nikt nie jest głupi i nie wyjebie za granicę nie mając środków do życia itp
Nigdy nie żebrałem i nie mam zamiaru,mam prace i tak zakończę wypowiedź
Nigdy nie żebrałem i nie mam zamiaru,mam prace i tak zakończę wypowiedź
15.10.2022, 21:10
Mozesz rozwinac Beni, wiem ze lepiej byloby uzyc opcji "szukaj" ale jak juz jest prowadzona dyskusja na ten temat postanowilem, ze zaryzykuje i obedzie sie bez linczu
04.11.2022, 23:38
Jak to teraz z tymi odczynnikami jest tak po prawdzie, jakos jak zamawiam to sie szczególnie nie przejmuje ale chciał bym wiedziec, co do odczynników u pablo czy u słonia to podchodzi to wszystko pod prawo analogowe czy pod twarde narkotyki?
04.11.2022, 23:59
Fajnie słyszeć, że Portugalia taka postępowa.
Bo Holandia zawsze mi śmierdziała i dobrze - okazało się, że na dobrym towarku się nie zna ☹️☹️☹️
Bo Holandia zawsze mi śmierdziała i dobrze - okazało się, że na dobrym towarku się nie zna ☹️☹️☹️
05.11.2022, 01:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2022, 01:46 przez kot_kreskowy.)
(04.11.2022, 23:38)Białykot napisał(a): Jak to teraz z tymi odczynnikami jest tak po prawdzie, jakos jak zamawiam to sie szczególnie nie przejmuje ale chciał bym wiedziec, co do odczynników u pablo czy u słonia to podchodzi to wszystko pod prawo analogowe czy pod twarde narkotyki?
Nie da się określić z góry wszystkich odczynników.
Każdy odczynnik trzeba określać z osobna.
Z tego co wyczytałem na stronie ministerstwa zdrowia odnośnie tej ustawy co weszła w 2018, to zrozumiałem, że jeśli można określić wzór chemiczny konkretnej substancji to jest ona traktowana jak narkotyk. Czyli np takie 3cmc, 4cmc czy hexen.
Tak to przynajmniej zrozumiałem, ale nie traktuj tego za pewnik, bo mogę się mylić.
Były też wprowadzane zmiany w tej ustawie, ale czego one dotyczyły to trzeba by poszukać i poczytać.
Na pewno nie można podchodzić do tego ogólnikowo, w sposób w jaki zadałeś pytanie.
Są tu na forum mądrzejsze głowy odemnie, może ktoś się wypowie.
Edit:
W sumie to i mnie temat zainteresował. Może poprosimy o pomoc te mądrzejsze głowy😀
Maniek Beeniepatu @"PUDZILLA" horsii
Metamorfoza
05.11.2022, 16:09
kot_kreskowy tu nie ma wielkiej filozofii. Wystarczy sprawdzic zalacznik do ustawy -> liste substancji. Jest malo substancji, ktore nie sa ujete a sa dostepne w najpopularniejszych sklepach. I co do zasady, nie ma rozroznienia na twarde nartkotyki czy cos innego. Sa substancje psychoaktywne, z ktorych czesc jest nowymi substancjami psychoaktywnymi. Tyle wystarczy wiedziec w tym temacie.
YOUR ATTORNEY