Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze spotkania z cienioludźmi, dziwne zjawiska i inne schizy
02.08.2023, 09:52
To ja jestem tym demonem który na was patrzy. Mam niewidzialność sanktuarium więc jestem całkowicie niewykrywalny dla zwykłego śmiertelnika, ale cię obserwuję.
A na serio to schizy są fajne bo wtedy czuję, że się porobiłem, ale z reguły nie jest to jakiś wielki problem. Musi być grubo! Szybka teleportacja pomiędzy galaktykami i rozmawiam sobie z wszechświatem (supergromady galaktyk zbierają się w myślący twór- taki giga mózg)
A na trzeźwo to co najwyżej mam schizę "BOŻE JAKIE NUDY"
A na serio to schizy są fajne bo wtedy czuję, że się porobiłem, ale z reguły nie jest to jakiś wielki problem. Musi być grubo! Szybka teleportacja pomiędzy galaktykami i rozmawiam sobie z wszechświatem (supergromady galaktyk zbierają się w myślący twór- taki giga mózg)
A na trzeźwo to co najwyżej mam schizę "BOŻE JAKIE NUDY"
02.08.2023, 11:05
Demilich Nie wiem czy schizy można podzielić na dobre i złe. Ja coś takiego mam, tą "dobrą schize" nie można raczej nazwać schizą tylko " wizją" bo raczej nie ma czegoś takiego jak stwierdzenie " dobra schiza " wtedy jak ma się jakąś ciekawą wizje to można uważać "oho ale się porobiłem"