Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zdrowie psychiczne, prawda o narkotykach
Można lecieć często, lubieć to i nie być psychicznie uzależnionym ani fizycznie.
Ja po 3 tygodniowym locie potrafię z dnia na dzień przestać i nie mam parcia (tego czegoś ciągle z tyłu głowy co mówi ale bym zajebał) jak większość.
To też zależy dużo od człowieka, ja w chuj w życiu przeszedłem, mimo to narko nie ściągają mnie psychicznie w dół.
Ale psyche chyba mam...
Ale jeśli Ci coś zabiera tlen, lepiej to zostaw 🤙🤙
Ja po 3 tygodniowym locie potrafię z dnia na dzień przestać i nie mam parcia (tego czegoś ciągle z tyłu głowy co mówi ale bym zajebał) jak większość.
To też zależy dużo od człowieka, ja w chuj w życiu przeszedłem, mimo to narko nie ściągają mnie psychicznie w dół.
Ale psyche chyba mam...
Ale jeśli Ci coś zabiera tlen, lepiej to zostaw 🤙🤙
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
07.01.2024, 22:03
Uciekanie do "lepszego świata" który jest chwilową ulgą, tak naprawdę ściąga osobę podatną do jeszcze większej dziury psychicznej.
Jeśli życie na trzeźwo jest dla kogoś równie piękne i wartościowe, taka osoba jest o wiele mniej podatna na uzależnienie, wtedy nie czuje ciśnienia żeby dostać się do tego "lepszego świata.
Jeśli życie na trzeźwo jest dla kogoś równie piękne i wartościowe, taka osoba jest o wiele mniej podatna na uzależnienie, wtedy nie czuje ciśnienia żeby dostać się do tego "lepszego świata.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
08.01.2024, 16:09
Wszystko zależy od psychy jeden umrze drugi skończy w psychiatryku a trzeci będzie cpal raz na miesiąc i będzie ogarnięty czwarty dostanie lekcje pokory bo go pokara i przestanie bo nie można wrzucać wszystkich do jednego wora