Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Odmierzenie 3cmc
30.03.2023, 15:59
Siema, może pytanie troche głupie, ale jak odmierzyć bez wagi? Od razu zaznaczę, że jestem nowy w tym temacie, mam aktualnie 3g 3cmc i 1g NEP od duch (Dzieki wielkie za dodatkowego sampla ), ale lekki problem pojawia się w tym że nie mam żadnej wagi, a na oko też tak średnio odmierzać przynajmniej na początku jak nie mam żadnego doświadczenia z tym, ani nic. I jeśli mielibyście jakieś sposoby na odmierzenie działki (z kluczyka ile mg, czy długość kreski, sam nie wiem xD) to byłbym wdzięczny
30.03.2023, 18:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2023, 18:20 przez kot_kreskowy.)
Jureczeg
Twoje pytanie nie jest w żadnym razie głupie.
Jest bardzo zasadne.
Najbliższy sklep chiński lub sklep typu "wszystko po 5zł" i masz wagę😁
Cena to 15zł
A jak nie to allegro.
Zakładam, że jak jesteś nowy to nie masz problemu z ciśnieniem żeby szybko przyjebać.
Jeśli czekać nie możesz to trójkę rozkruszyć i linia wielkości zapałki na start. Jak słabo-dorzucić.
Trójka jest, nazwijmy to, mało inwazyjna więc bez spiny, jak dasz za wiele to najwyżej nocki nie prześpisz.
Spokojnie, to nie jest wzbogacany uran 😎
Do nepa jednak ogarnij se wagę i czytaj posty doświadczonych ćpunów w odpowiednim dziale duszka.
Zapewne ktoś tam napisze jakie dawkowanie, ale uważam że w twoim przypadku to start od 20-50mg
W ten przedział celuj.
Pozdro
Twoje pytanie nie jest w żadnym razie głupie.
Jest bardzo zasadne.
Najbliższy sklep chiński lub sklep typu "wszystko po 5zł" i masz wagę😁
Cena to 15zł
A jak nie to allegro.
Zakładam, że jak jesteś nowy to nie masz problemu z ciśnieniem żeby szybko przyjebać.
Jeśli czekać nie możesz to trójkę rozkruszyć i linia wielkości zapałki na start. Jak słabo-dorzucić.
Trójka jest, nazwijmy to, mało inwazyjna więc bez spiny, jak dasz za wiele to najwyżej nocki nie prześpisz.
Spokojnie, to nie jest wzbogacany uran 😎
Do nepa jednak ogarnij se wagę i czytaj posty doświadczonych ćpunów w odpowiednim dziale duszka.
Zapewne ktoś tam napisze jakie dawkowanie, ale uważam że w twoim przypadku to start od 20-50mg
W ten przedział celuj.
Pozdro
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
30.03.2023, 19:11
nepa podziel sobie na 10 kresek, a 3cmc na 30
waga to grosze ludzie, setka to kreska 0.2mm na dlugosc malego palca plus minus
waga to grosze ludzie, setka to kreska 0.2mm na dlugosc malego palca plus minus
03.04.2023, 03:05
Jureczeg jako nowy w temacie, zapoznaj sie prosze z zasadami uzywania substancji wszelakich. Zasadniczo:
- waga is a must
- Nigdy nie bierz za benchmark podawanych ilosci vs 'oko'. Towar ma rozny ciezar wlasciwy, gestosc, strukture. To, ze komus wyszla kreska wielkosci palca, nie oznacza, ze to jest ns sztywno ustalona
- przy stimach, 5mg potrafi zrobic roznice - czesto na niekorzysc. I zabawa zamienia sie w walke o przetrwanie
Majac grama substancji, po prostu podziel ja sobie optycznie na 10 rownych czesci. Potem dalej na mniejsze czesci. Zrob uczuleniowke, i jak wszystko bedzie git to testuj wg zdefiniowanych dawek
- waga is a must
- Nigdy nie bierz za benchmark podawanych ilosci vs 'oko'. Towar ma rozny ciezar wlasciwy, gestosc, strukture. To, ze komus wyszla kreska wielkosci palca, nie oznacza, ze to jest ns sztywno ustalona
- przy stimach, 5mg potrafi zrobic roznice - czesto na niekorzysc. I zabawa zamienia sie w walke o przetrwanie
Majac grama substancji, po prostu podziel ja sobie optycznie na 10 rownych czesci. Potem dalej na mniejsze czesci. Zrob uczuleniowke, i jak wszystko bedzie git to testuj wg zdefiniowanych dawek
YOUR ATTORNEY