Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co myślisz na temat ludzi poznanych przez internet? - 06/24
24.06.2023, 16:43
W tych czasach, to głownie ludzi poznaje przez neta.
Co myślę?
Oj mam różnorakie myśli, cały przekrój od tych dobrych do tych złych. Od wkurwu do podniety.
Traktuje ludzi których poznam tak samo jak tych offline
Co myślę?
Oj mam różnorakie myśli, cały przekrój od tych dobrych do tych złych. Od wkurwu do podniety.
Traktuje ludzi których poznam tak samo jak tych offline
24.06.2023, 19:36
To samo co na temat tych poznanych w innych okolicznościach.
Jeśli są TURBOFAJNI myślę, że są TURBOFAJNI.
Jeśli nie są, przestaje o nich myśleć.
Jeśli są TURBOFAJNI myślę, że są TURBOFAJNI.
Jeśli nie są, przestaje o nich myśleć.
24.06.2023, 20:16
Internet to dla mnie osobny świat, co w necie zostaje w necie, nie przekłada się na real.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.06.2023, 20:53
Przez internet poznałem wielu obecnych moich bardzo dobrych znajomych - są o wiele lepsi od tych poznanych na żywo
25.06.2023, 00:01
Często mam wrażenie, że ludzie poznani przez internet to zwykle ich alterego. Często spędzałem czas z ludźmi z neta i do teraz spędzam jak i poznaję nowych ludzi, ale nie w takim stopniu jak kiedyś. Natomiast zwykle meetupy z tymi osobami kończyły się różnie i zwykle te osoby nie zachowywały się tak jak w necie tylko albo "normalnie" albo "inaczej" albo po prostu byli bardziej skryci, zamknięci. Poznawanie ludzi z neta to zwykle potrzeba poznania kogoś o podobnych zainteresowaniach, chęć wyrażenia swoich opinii, prowadzenie dyskusji na przeróżne tematy. Wolę ludzi z neta poznawać bo mam wrażenie, że zawsze poświęcą Ci czas w przeciwieństwie do tych irl.