Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Za co najbardziej dziękujesz swoim rodzicom? - 10/08
10.08.2023, 21:49
Najbardziej za cierpliwość i bezwarunkową miłość
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
10.08.2023, 21:55
Wiele jest takich rzeczy. Jednak oprocz tych wznioslych jak 'za dom', 'za milosc', "wsparcie" itp., mam wiele 'zyciowych':
- Tata nauczyl mnie lamania stereotypow i pokazal jak nalezy szanowac kobiety poprzez podzial domowych obowiazkow
- Tata nauczyl mnie gotowania i podstawowych kuchennych praw
- Tata nauczyl, ze wiedza jest na wyciagniecie reki (czyt. Na polce w bibliotece jagiellonskiej). Trzeba tylko chciec sie dowiedziec
- Mama nauczyla wychodzenia do restauracji, filharmonii, opery
- Mama pchala by podrozowac kiedy tylko jest szansa
- Mama nauczyla mnie grac w karty i kosci
- Tata nauczyl mnie lamania stereotypow i pokazal jak nalezy szanowac kobiety poprzez podzial domowych obowiazkow
- Tata nauczyl mnie gotowania i podstawowych kuchennych praw
- Tata nauczyl, ze wiedza jest na wyciagniecie reki (czyt. Na polce w bibliotece jagiellonskiej). Trzeba tylko chciec sie dowiedziec
- Mama nauczyla wychodzenia do restauracji, filharmonii, opery
- Mama pchala by podrozowac kiedy tylko jest szansa
- Mama nauczyla mnie grac w karty i kosci
YOUR ATTORNEY
11.08.2023, 07:21
Ojcu nie mam za co dziękować. Niech spoczywa w pokoju.
Mamie dziękuję za to, że mimo piekła jakie przeszła z właśnie starym dała radę sama, o własnych siłach odejść od niego, podnieść się z tego co z nim przeszła, utrzymać i wychować mnie i moje rodzeństwo. Obecnie śmiało mogę powiedzieć, że jest kobietą sukcesu, moim ukojeniem w trudnych chwilach i najprawdziwszą przyjaciółką. Mimo wszystko.
Ty chyba Kuba (PUDZILLA) ubliżałeś mojej Mamie tu na forum. Ładnie tak po rodzicach jeździć czy ogólnie po rodzinie komuś z powodu jakichś punktów reputacji czy mało istotnych w życiu realnym kwestii?
Przemyśl to tylko sobie trochę...
Pozdrawiam.
Mamie dziękuję za to, że mimo piekła jakie przeszła z właśnie starym dała radę sama, o własnych siłach odejść od niego, podnieść się z tego co z nim przeszła, utrzymać i wychować mnie i moje rodzeństwo. Obecnie śmiało mogę powiedzieć, że jest kobietą sukcesu, moim ukojeniem w trudnych chwilach i najprawdziwszą przyjaciółką. Mimo wszystko.
Ty chyba Kuba (PUDZILLA) ubliżałeś mojej Mamie tu na forum. Ładnie tak po rodzicach jeździć czy ogólnie po rodzinie komuś z powodu jakichś punktów reputacji czy mało istotnych w życiu realnym kwestii?
Przemyśl to tylko sobie trochę...
Pozdrawiam.