Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
10.09.2024, 12:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024, 12:34 przez Lifeisbrutal.)
Wiadomo 4 cmc oral głównie można dociągnąć sniffem na wejściu, ale to katorga dla nosa jak dla mnie większą niż po 3cmc
Czwórka najrzadziej przezemnie pobierana a bo dlatego że diabelnie trudno popierdolenie się to rozgniata jest to popierdolone jak można wyprodukować takie twarde klocki
Bania tylko sniffem ostatnio nawet fajnie weszło rażony większą ilością zostałem na jakiś czas wkręcony w bit oraz trochę rymy pod jestem bogiem bita na całkiem sporej shizie na powietrzu ~
Bania tylko sniffem ostatnio nawet fajnie weszło rażony większą ilością zostałem na jakiś czas wkręcony w bit oraz trochę rymy pod jestem bogiem bita na całkiem sporej shizie na powietrzu ~
29.11.2024, 20:22
Ciemnoksieznik masz rację pamiętam takie czwórki piaskowe bardziej ostatnio nawiedzały mnie te twarde jak diament 👽
30.11.2024, 13:45
Ciemnoksieznik Dla mnie liczy się jakość, czystość towaru może być miękki lub twardy ale miałem ostatnio przeźroczysty jak diament 3cmc to jest inna bajka, clerhead
16.04.2025, 12:29
Z swej strony dodać mogę mam mniej niż tego mam mieć więc wiem jak jest to za to mam mnóstwo użyć z tym samym co to jest gdzie ja mam moje same zaspokojenie w tym źródle gdzie kupuję i pabla jest mi najlepiej spożyć klef z dobrych źródeł tylko to mi zostało za to jestem fanem 4cmc i tyle wiem że to mój ulubiony odczynnik za co jestem Bogu wdzięczny