Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Emulator Vita
03.09.2023, 14:21
Wątek dedykuję miłośnikom
konsol do gier (w tym przypadku Play Station) którzy nie wiedzą o tym cudeńku.
Pobieramy:
Instalujemy. Wchodzimy na stronę i wybieramy co tam lubimy:
Następnie menedżer plików i przenosimy paczkę z grą do folderu PPSSPP i "kombinujemy":
Te czerwone kwadraty...
Wiem, że umiemy czytać, ale ze względów technicznych musiałem cokolwiek zmienić w screenshot'ach
Rach, ciach, pach i jest:
Ten ekranowy pad jest do dupy, ale jak mamy pada na bluetooth, to w ustawieniach usuwamy te przyciski z ekranu i podłączamy pada. Są też specjalne uchwyty na pady do smartfonów. 🙂
Konfiguracja pada w video pod linkiem:
https://youtu.be/xSFQ3-Yf4Qg?si=bqo38GXOPUvxbo2p
Hej (stejszyn hehe)
konsol do gier (w tym przypadku Play Station) którzy nie wiedzą o tym cudeńku.
Pobieramy:
Instalujemy. Wchodzimy na stronę i wybieramy co tam lubimy:
Następnie menedżer plików i przenosimy paczkę z grą do folderu PPSSPP i "kombinujemy":
Te czerwone kwadraty...
Wiem, że umiemy czytać, ale ze względów technicznych musiałem cokolwiek zmienić w screenshot'ach
Rach, ciach, pach i jest:
Ten ekranowy pad jest do dupy, ale jak mamy pada na bluetooth, to w ustawieniach usuwamy te przyciski z ekranu i podłączamy pada. Są też specjalne uchwyty na pady do smartfonów. 🙂
Konfiguracja pada w video pod linkiem:
https://youtu.be/xSFQ3-Yf4Qg?si=bqo38GXOPUvxbo2p
Hej (stejszyn hehe)
03.09.2023, 15:08
Spoko opcja.Tylko pewnie potrzeba mocny telefon do tego.
Ten co mam zawiesi się w 5 sekund😂
Był może resident evil 4 na psp?
Ten co mam zawiesi się w 5 sekund😂
Był może resident evil 4 na psp?
Nie miałem nigdy, ale kojarzę. A teraz ktoś narzeka, że Mu się gra 3D lekko przycina momentami.
Ale przypomniał mi też się jeden z pierwszych poważnych nałogów. Salony gier. Ultimate Mortal Kombat 3, Tekken 3 plus ten klimat. Zatraciłem się na amen w tym, sprzedawałem zabawki, żeby mieć na żetony itd. (:
(ten w okularach to ja jak coś )
PS. Emulator gier z automatów nazywa się MAME32 jakby ktoś pytał.
Ale przypomniał mi też się jeden z pierwszych poważnych nałogów. Salony gier. Ultimate Mortal Kombat 3, Tekken 3 plus ten klimat. Zatraciłem się na amen w tym, sprzedawałem zabawki, żeby mieć na żetony itd. (:
(ten w okularach to ja jak coś )
PS. Emulator gier z automatów nazywa się MAME32 jakby ktoś pytał.