Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witojcie.
02.11.2023, 12:02
Pozdrowiono wszystkich użytkowników i zarządzających tym miejscem w ten piękny listopadowy dzień
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
02.11.2023, 15:05
Elo, ELO.
3, 2, 0...
nigdy cholero nie dziel się chemią... 🤪
PS. Jakbyś coś nie kumał odnośnie BANÓW, Blokowania kont itd, to wal śmiało. Mam być rzekomo wpisany DO księgi Guinnessa jako rekordzista w ilości otrzymanych banów na jednym Forum.😊
Powody...? Nie zawsze słuszne, ale nie martw się. To tylko strona internetowa i Moderatorzy są inteligentnymi osobami i często miałem bana dożywotniego, a po jakimś czasie szybka analiza i oto jestem. 😁
I dobra rada. Bądź bardziej "chujem, sznyt chama, wyjdź, szoruj" niż "rozumiem i staram się pomóc" (uuuu... Ale rada, poświęcam się dla Was) 🤪
Jako BONUS ANUS Avril Sun:
3, 2, 0...
nigdy cholero nie dziel się chemią... 🤪
PS. Jakbyś coś nie kumał odnośnie BANÓW, Blokowania kont itd, to wal śmiało. Mam być rzekomo wpisany DO księgi Guinnessa jako rekordzista w ilości otrzymanych banów na jednym Forum.😊
Powody...? Nie zawsze słuszne, ale nie martw się. To tylko strona internetowa i Moderatorzy są inteligentnymi osobami i często miałem bana dożywotniego, a po jakimś czasie szybka analiza i oto jestem. 😁
I dobra rada. Bądź bardziej "chujem, sznyt chama, wyjdź, szoruj" niż "rozumiem i staram się pomóc" (uuuu... Ale rada, poświęcam się dla Was) 🤪
Jako BONUS ANUS Avril Sun:
04.11.2023, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2023, 17:46 przez wiadomix.
Powód edycji: odpowiedź na konkretną część niż bardziej na całość.
)
(02.11.2023, 15:05)Kajabuza napisał(a): I dobra rada. Bądź bardziej "chujem, sznyt chama, wyjdź, szoruj" niż "rozumiem i staram się pomóc" (uuuu... Ale rada, poświęcam się dla Was) 🤪Dzięki za tą życiową radę.
Przekonałem się na własnej skórze. Niestety jakoś nie mogę pozbyć się z siebie tej dobroci mimo tego otaczającego nas kurewskiego bez braku zasad świata.
Jak to mówią "Life is brutal i full of zasadzkas and kopas w dupas.
Pozdro.
Ja tak naprawdę nie istnieję.