Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co zrobić żeby susz cbd thc 0.3% klepał jak normalne Zioło poradnik
Potrzebujemy clonazepam 2mg jedna tabletkę którą wkładamy pod jezyk az sie rozpisci i czekamy 20 minut po 20 minutach bierzemy lufkę i wbijamy susz cbd z allegro po spaleniu lufki odczujemy efekty troche slabsze niz thc pozdro
Efekty jakie będziemy mieli to przymrozone oczy mocno i gastro I fajna pizdeczke jak po mj
Efekty jakie będziemy mieli to przymrozone oczy mocno i gastro I fajna pizdeczke jak po mj
11.08.2025, 12:30
Z tym co napisałeś akurat się zgadzam. Kiedyś tak zrobiłem ale mając lorafen 2,5mg. Zjadłem z 3-4 tabsy zajarałem kilka luf jakiegoś cbd to jeszcze było o jakimś tam smaku. No i chuj zaczęło działać do takiego stopnia że zeżarłem dwie paczki benzo na nieświadomce, wyszedłem z domu do ziomka nawet nie wiem kiedy ogólnie jakieś filmy we łbie miałem że ziomek był z kosa że chciał mnie atakować itp. xD
Pisałem wtedy z jedną osobą z forum bo mieliśmy wtedy kontakt, nawet gadałem z nim i ponoć nie umiałem mówić tylko coś bełkotałem a jak pisałem to " nbxowgwiqyziqvs" o tak coś w tym stylu. XD
I gdyby ziomek i ta osoba mi nie powiedziały to ja bym do dnia dzisiejszego nie wiedział że wyszedłem z domu itp..
No to na tyle opowieści dziwnej treści z życia Lajfika. XD
Historia miała miejsce kilka lat wstecz.
Pisałem wtedy z jedną osobą z forum bo mieliśmy wtedy kontakt, nawet gadałem z nim i ponoć nie umiałem mówić tylko coś bełkotałem a jak pisałem to " nbxowgwiqyziqvs" o tak coś w tym stylu. XD
I gdyby ziomek i ta osoba mi nie powiedziały to ja bym do dnia dzisiejszego nie wiedział że wyszedłem z domu itp..
No to na tyle opowieści dziwnej treści z życia Lajfika. XD
Historia miała miejsce kilka lat wstecz.
11.08.2025, 15:08
cbd, ktore ma 20%+ cbd i te 0,3% thc - ogolnie tak dziala, kiedys dalem wiadro typom w nl, ktorzy jarali codziennie buchy z coffow i mowili, ze to kopie w chuj podobnie do normalnego bucha, ale krocej, zdjecie tego cbd nizej
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
12.08.2025, 02:59
hulerkfow23
Wydaje mi się, że zioło jest swego rodzaju w punkcie styku 3 grup: psychodelików, stymulantów i depresantów. Sama szufladka zależałaby od odmiany i z czym finalnie jest mieszane, przez co profil bardziej idzie w danym kierunku.
Wydaje mi się, że zioło jest swego rodzaju w punkcie styku 3 grup: psychodelików, stymulantów i depresantów. Sama szufladka zależałaby od odmiany i z czym finalnie jest mieszane, przez co profil bardziej idzie w danym kierunku.
12.08.2025, 13:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2025, 13:39 przez hulerkfow23.)
Konrad Curze marihuana nie hamuje aktywności OUN, wręcz na odwrót działa na niego stymulująco. Poza tym jest psychodelikiem.
To, że działa stymulujaco na OUN nie oznacza, że nie uspokaja szczególnie po dłuższym czasie od zażycia. Znaczy tylko tyle, że nie hamuje aktywności mózgu czy tam rdzenia kręgowego w dużym skrócie.
To, że działa stymulujaco na OUN nie oznacza, że nie uspokaja szczególnie po dłuższym czasie od zażycia. Znaczy tylko tyle, że nie hamuje aktywności mózgu czy tam rdzenia kręgowego w dużym skrócie.
Test