Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
WITAM WSZYSTKICH !
21.04.2022, 21:50
Siema, ja nowy chciałem się przywitać - nie przyszedl mi mail aktywacyjny od godziny wiec pisze tutej - cze wszystkim!
Grałem w inną grę głównie (dla bogatszych - sporty zimowe) a teraz tak nisko upadłem HEHE xD
tak serio to szukam alternatywy bo nie mogę koksidła dobrego znaleść. Podejdzie podobnie A-PVP? i skad ja to wezme panie! moze co innego polecicie?
Grałem w inną grę głównie (dla bogatszych - sporty zimowe) a teraz tak nisko upadłem HEHE xD
tak serio to szukam alternatywy bo nie mogę koksidła dobrego znaleść. Podejdzie podobnie A-PVP? i skad ja to wezme panie! moze co innego polecicie?
21.04.2022, 22:29
(21.04.2022, 21:50)Betonman napisał(a): Siema, ja nowy chciałem się przywitać - nie przyszedl mi mail aktywacyjny od godziny wiec pisze tutej - cze wszystkim!
Polecam NEP Szczur powiedział że po fecie techniaw cala noc sluchal i nieraz robote zawalił. po nepie szczur słuchał jazzu i wstał do pracy
Dzięki serdeczne za odpowiedź! W tym rzecz, że feta mi nie odpowiada. Koka to moja gra. Ale to by było zbyt piękne gdyby był idealny zamiennik wśród RC - lecz 5 razy tańszy. Mimo wszystko zamierzam spróbować różnych stimów od Pablo oraz W.E. i może znajdę coś dla siebie (bo po 3MMC po weekendowym binge mózg wyrwany - nie da się pracować przez cały tydzień a praca umysłowa; z kolei na 4MMC euforia bardzo zbliżona do koki, chyba nawet nie gorsza, ale tolerka dużo szybciej zaskakuje a depresja masakryczna na drugi dzień, jakby ktoś rzucił czar "smutek" z hirołsów). Także potestuję sobie inne tematy.
P.S. Ładnie zareklamowałeś z Jazzem xD no to bedzie jedna z pierwszych testowanych substancji!
P.S. Ładnie zareklamowałeś z Jazzem xD no to bedzie jedna z pierwszych testowanych substancji!