Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stymulanty do maczanki
14.07.2024, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 21:06 przez Piaskowiec.)
Po Hex mocno elektrycznie na mnie działało zawsze, zero eufo.
Po a-pihp było bardzo miło trochę eufo i lekki speed.
Po nepie nie wiem bo nie testowałem nigdy i się zastanawiam czy nie spróbować, ale wydaje mi się że też elektrycznie to działa. Czyli że wystrzał i zero eufo, coś jak po hex ale nie jestem pewien bo jak mówiłem nie testowałem.
Po a-pihp było bardzo miło trochę eufo i lekki speed.
Po nepie nie wiem bo nie testowałem nigdy i się zastanawiam czy nie spróbować, ale wydaje mi się że też elektrycznie to działa. Czyli że wystrzał i zero eufo, coś jak po hex ale nie jestem pewien bo jak mówiłem nie testowałem.
Dobra, przyznaję się bez bicia, że źle zrozumiałem wątek, Chodziło mi o to, że jaki stymulant oprócz palenia (czyli palonko, a potem szczurek), a nie do wapo.
Zatem kolego, powątpiewam w naszą kwestię dogadania i już postarałem się wytłumaczyć mój punkt widzenia. Zresztą, jeśli ktoś się tu znalazł to nie po to, żeby lepić smerfy z modeliny. Są takie co się da i HEX był jednym z nich, ale jego już u nas nie ma.
Zatem kolego, powątpiewam w naszą kwestię dogadania i już postarałem się wytłumaczyć mój punkt widzenia. Zresztą, jeśli ktoś się tu znalazł to nie po to, żeby lepić smerfy z modeliny. Są takie co się da i HEX był jednym z nich, ale jego już u nas nie ma.