Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dalsze działania w sprawie r*-B*****
21.07.2024, 21:52
Ludzie, może te komentarze mu szkodzą...
W jakim celu to pisanie ? Lepiej domysłów nie pisać, bo dla Was to jedno zdanie, może dla kogoś zdanie "w sprawie"...
W jakim celu to pisanie ? Lepiej domysłów nie pisać, bo dla Was to jedno zdanie, może dla kogoś zdanie "w sprawie"...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.07.2024, 23:07
Później będą wezwania na policję bo niektórzy całe życie swoje opisują na forum i później będzie ja nie wiedział
21.07.2024, 23:10
Nawet jak złapią za rękę to się mówi że to nie twoja reka, ja nie pamiętam co wczoraj robiłem a co dopiero miesiąc temu, jestem cpunem a towar mialem od jakiegoś kolesia który zaczepił mnie na mieście, jak wyglądał nie wiem bo było ciemno
22.07.2024, 16:44
To pierwsze zdjęcie od góry wygląda na 1000% jak jego mmc, cała sprawa zaczyna wyglądać dla chłopaków coraz gorzej :/
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.