Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie.
05.05.2026, 05:40
W sumie nawet i lepiej że przy tej substancji minimum jest jakie jest.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
05.05.2026, 14:22
Z jednej strony (tej bardziej racjonalnej) wiem, że masz rację... z drugiej dość znacząco to utrudnia zamówienie alficy od cnego Escobara.
Miałem ostatnio przyjemność stestować ten nowy batch pvp wszystko sie w niej zgadza robi tak wspaniale że przypomniały mi się najpiękniejsze chwile w 8k
Jak to każda alfa od patrona tak i ta
jest mega aktywna i lekka i puszysta niczym piórko cudowne uczucie i wystarczyło ~ 50mg że niemal od razu poczujesz jak sie instaluje ,a jej książkowe działanie i słodki smak był niczym wisienka na tym torcie i nawet ktoś kto nie posiada wacka może być pewien że mu stanie ,,mega libido,,pozwólcie ... resztę przemilcze
Bardzo ale to bardzo udana alfunia i jak to ona potrafi porwać na najdalsze wakacje także trzeba z tym uważać i byc gotowym na to że nie ozwoli na szybszy powrót wcześniej nim worek sie nie skonczy ,a ten ubywa bardzo wolno bo jest bardzo dzika i wydajna
Jak zwykle tak i tym razem z ręka na sercu polecam ja przede wszystkim fanom tej jakże wyjątkowej a-PVP
Ten kto to gotuję powinien otrzymać za wyczucie i smak gwiazdę betlejemską bo ta Michelin jest zbyt mała
Niestety nie mam jej foto gdy byla wysypana ,a tylko takie niemniej
niebawem będzie znowu to wrzucę w mikro
Pozdro Pablo &dopal family
Jak to każda alfa od patrona tak i ta
jest mega aktywna i lekka i puszysta niczym piórko cudowne uczucie i wystarczyło ~ 50mg że niemal od razu poczujesz jak sie instaluje ,a jej książkowe działanie i słodki smak był niczym wisienka na tym torcie i nawet ktoś kto nie posiada wacka może być pewien że mu stanie ,,mega libido,,pozwólcie ... resztę przemilcze
Bardzo ale to bardzo udana alfunia i jak to ona potrafi porwać na najdalsze wakacje także trzeba z tym uważać i byc gotowym na to że nie ozwoli na szybszy powrót wcześniej nim worek sie nie skonczy ,a ten ubywa bardzo wolno bo jest bardzo dzika i wydajna
Jak zwykle tak i tym razem z ręka na sercu polecam ja przede wszystkim fanom tej jakże wyjątkowej a-PVP
Ten kto to gotuję powinien otrzymać za wyczucie i smak gwiazdę betlejemską bo ta Michelin jest zbyt mała
Niestety nie mam jej foto gdy byla wysypana ,a tylko takie niemniej
niebawem będzie znowu to wrzucę w mikro
Pozdro Pablo &dopal family
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
10.06.2026, 18:46
Chyba i ja na warsztat to wezme w tym miesiacu bo mnie ciekawosc zzera
mdphp sie skonczylo to trzeba bedzie sie tym zaitneresowac teraz
mdphp sie skonczylo to trzeba bedzie sie tym zaitneresowac teraz

![[Obrazek: pvpk.jpg]](https://i.postimg.cc/2jPv19HF/pvpk.jpg)
![[Obrazek: pvpp.jpg]](https://i.postimg.cc/FKWkNTdd/pvpp.jpg)

w sensie czystości w stosunku do latających na rynku żółtych sortów.