Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
SPEEDY SMOKE
24.05.2022, 20:48
Ciekawe czym nasączone hmmm?
W sumie tyle tej alfy miałem ostatnio ale nie przyszło mi do głowy by zrobić chociaż 1g jakiejś maczany i zobaczyć jak to wgl działa.
Co jest obecnie najbardziej opłacalne do nasączenia ?
Jakies alfy? Mf ? Huj wie nie zdziwił bym się jak by I NEPa uczyli
W sumie tyle tej alfy miałem ostatnio ale nie przyszło mi do głowy by zrobić chociaż 1g jakiejś maczany i zobaczyć jak to wgl działa.
Co jest obecnie najbardziej opłacalne do nasączenia ?
Jakies alfy? Mf ? Huj wie nie zdziwił bym się jak by I NEPa uczyli
24.05.2022, 20:55
Ja robiłem alfa + sxherry i lekko coś działało w proporcjach 0.3 alfy i 0.2 sxherry
Na1,5g podkładu to był mój 1 taki test
Na1,5g podkładu to był mój 1 taki test
10.09.2022, 12:17
Ogarnij sobie metoksyacetylfentanyl i na tym maczane strzel, MaF stimował, dla prawdziwych graczy można też podsypać to jakimś 3-meo-pce albo apvp i ogień
19.05.2024, 22:54
Ostatnio dostałem w prezencie 1g. Powiem tak, odczuwalne działanie. Bardzo fajne ale mam jedno ale . Nie za taką cenę gdyby było o połowę tańsze to bym z chęcią często zamawiał. Fakt że po tej próbce skusiłem się i zamówiłem 3g ale to tylko z tego względu żeby bardziej sprawdzić potencjał no i jeszcze do tego żeby zapalić i korzystając z dobrego humoru odważyć się i zrobić swoja maczanke na a-pihp bo na trzeźwo szkóda by mi było próbować i zmarnować sort :d