Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Odwróceni" czy spłukani?
04.08.2024, 13:57
No ja wczoraj na wieczór podałem sobie dawkę przypominającą 340mg kety o koszcie powiedzmy 20pln jeżeli liczyć cene zwijki haha.
05.08.2024, 08:55
(03.08.2024, 17:33)777 napisał(a): Koszty z kosmosu xDDokładnie jak mówisz, taniej wyjdzie terapia na własną rękę xD
To już chyba bym wolał piątkę za 199 zamówić u Esco i sam się leczyć
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
05.08.2024, 09:09
Pojebana ta terapia jeśli chodzi o cene. XDD
Jeśli ktoś korzysta z tego ciekawe czy mu przynosi pozytywne efekty.
05.08.2024, 16:05
(05.08.2024, 09:09)Lifeisbrutal napisał(a): Pojebana ta terapia jeśli chodzi o cene. XDD
Jedyny pozytywny efekt to chyba brak kasy na dalszą zabawę XD
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
05.08.2024, 16:27
Taaaa
Brak kaski na dragi to dość istotny element zapobiegający dalszemu ćpaniu.
Szkoda tylko, że tak bardzo krótkoterminowy...
Brak kaski na dragi to dość istotny element zapobiegający dalszemu ćpaniu.
Szkoda tylko, że tak bardzo krótkoterminowy...
Metamorfoza
prostuj się kurwo
05.08.2024, 16:36
Ale patrząc na to szerzej, to Koterski robi ten ośrodek raczej z myślą o vipach a inwestując w takie atrakcje jakie są tam dostępne, to i cena musi być odpowiednia.
Chociaż mnie trochę boli jakość tej terapii, bo przecież Koterski sam doskonale wie jak trudno się z tego wychodzi a tu stawia na miesięczną terapię ???
XD
Chociaż mnie trochę boli jakość tej terapii, bo przecież Koterski sam doskonale wie jak trudno się z tego wychodzi a tu stawia na miesięczną terapię ???
XD
Metamorfoza
05.08.2024, 16:45
Ludzie którzy mają taki hajs mają takie atrakcje i luksusy na codzień, więc może zamysł jest taki, żeby pokazać i wpoić, że można tak się bawić też na trzeźwo.