Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dbasz o swoje flaczki? 04/11/24
06.11.2024, 23:54
Oczyśćcie ze dbam, w melanżach gdzie stosuje orale staram się przed każdą bombką wziąć z 2/3 łyki kefiru ma to za zadanie chronić moje wnętrzności przed podrażnieniami. po takich harcach tym bardziej piję kefiry ale i leci pokrzywa z miętą non stop i (maslan sodu) już pół rodziny dzięki mnie bierze ten złoty środek poczytajcie sobie o nim a jak macie problemy z jelitami to będzie dla was to złoty gral ))
Be objective and honest.
07.11.2024, 07:53
Kefir lub maślankę to na co dzień piję bo raz że lubię a dwa jest to ratunek dla flory bakteryjnej jelit, unikam ostrych przypraw jak ognia bo nie lubię ognia na kiblu
(Ogólnie to jem dużo nabiału, jakieś serki homo i grani to na śniadanie wjeżdżają zawsze czy np płatki z mlekiem jak jest chłodniej na dworze)
No i staram się nie żreć na noc tłustych ciężkich potraw.
(Ogólnie to jem dużo nabiału, jakieś serki homo i grani to na śniadanie wjeżdżają zawsze czy np płatki z mlekiem jak jest chłodniej na dworze)
No i staram się nie żreć na noc tłustych ciężkich potraw.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
07.11.2024, 09:05
Raczej nie wręcz na odwrót wyjebane mam nie ma czasu na regenerację nagrzany 24h chodzę
07.11.2024, 12:35
To żebyśmy ci za szybko życzeń tam na górę nie wysyłali w dość osobliwym temacie na tym forum : \
Be objective and honest.
07.11.2024, 18:07
Nie dbam ' ale zamiar mam zacząć dbać . Zobaczymy jak to wyjdzie:^
07.11.2024, 18:12
Lepiej iść za wczasu do lekarza na badania nizeli zdechnąć przedwcześnie tu racja