Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wypadła mu marihuana przy kasie
15.12.2024, 16:24
też uważam że niechcialo by im się w monitoringu siedzieć i sprawdzać zwłaszcza że teraz trochę inaczej do trawy się podchodzi .
Szatan69 wiem że sprawy robią za byle jakie ilości a przynajmniej robili ją miałem sprawę za niecało 0,1g i to był obłęd za setkę spidem 6 m w zawieszeniu kurwa paranoja ale tak miałem
Szatan69 wiem że sprawy robią za byle jakie ilości a przynajmniej robili ją miałem sprawę za niecało 0,1g i to był obłęd za setkę spidem 6 m w zawieszeniu kurwa paranoja ale tak miałem
15.12.2024, 18:18
(15.12.2024, 16:16)SztywnyMisza napisał(a): LOBO najwidoczniej musiał być znany psą widzisz ja też sklepy walilem i też doszli do mnie jakoś i w chate mi wjechali czy whisky nie mam
No bos Ty polski Al Capone elyta gangstiery ;-) Ktos sie nie bal i Cie sprzedal...pewno sasiad znajac zycie no i Cie znali z polswiatka... no ja znam historie jak policjancji majac tasme z mordą i neizbitym dowodem...mowia wprost nie znajdziemy go bo gdzie mamy go szukac ...co z tego ze widac twarz...
przy mnie tyz znalezli ponad gramca i zbita lufencje a ja upalony zielono w mozgu...i nie trzepali chaty ani na dolku nie wyaldowalem...zabrali tylko material zeby sobie umilic dniowke ;-) jak odpowiednio siebie reprezentujesz ;-)
15.12.2024, 19:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 19:08 przez Rweqerew333.)
Kiepska sprawa ogólnie.
Żadna firma nie powinna traktować w ten sposób swoich klientów.
Zawsze byłem zdania, że w takich sytuacjach nic mi nie grozi.
Czy to jadę autokarem czy pociągiem i kurwi ode mnie baką - żyłem w przekonaniu, że jako klienta nikt z obsługi mnie nie sprzeda.
Kiedyś miałem w planach detoks od zioła i akurat w biedronce przy kasie znalazłem jointa
Fajnie jest znaleźć narkotyki Ten pracownik to jakaś ruda kurwa.
Żadna firma nie powinna traktować w ten sposób swoich klientów.
Zawsze byłem zdania, że w takich sytuacjach nic mi nie grozi.
Czy to jadę autokarem czy pociągiem i kurwi ode mnie baką - żyłem w przekonaniu, że jako klienta nikt z obsługi mnie nie sprzeda.
Kiedyś miałem w planach detoks od zioła i akurat w biedronce przy kasie znalazłem jointa
Fajnie jest znaleźć narkotyki Ten pracownik to jakaś ruda kurwa.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
16.12.2024, 10:44
Kiedyś przy kasie w żabce szukałem drobnych po kieszeniach, razem z drobnymi na dłoni pokazał się woreczek z fetą, którą chwilę wcześniej odebrałem od kumpla.
-upsss... przepraszam - powiedziałem uśmiechając się
Schowałem worek, kasjerka się tylko uśmiechnęła 😉🤫
-upsss... przepraszam - powiedziałem uśmiechając się
Schowałem worek, kasjerka się tylko uśmiechnęła 😉🤫
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.12.2024, 10:49
Ciekawym jest że od kilku lat mamy marichuane medyczną leczniczą ale dalej kara się kogoś za grama jako za narkotyki.
Zastanawiające jest że klasyfikacja tego czynu czy substancji nadal nie została zmieniona i każdy złapałby z marichuana jest traktowany jak narkoman z narkotykami gdy tymczasem w aptece ludzie kupują ten sam produkt obarczony podatkami i wtedy już nie jest to narkotyk ??
Jest to śmieszne ale w tym kraju się nic nie zmieni, większość osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Też zastanawiającym jest jak wielu cpunow jebantch myśli że w aptece jakieś cbd czy inne główno sprzedają, nie mogą sobie przyswoić że to zwykła marichuana. Więc jeżeli ludzie są na takim poziomie upośledzenia to się nie dziwię że dalej ludzie dają sobie wciskać że to „narkotyk” I idą gibać za to samo co w aptece sobie ktoś kupuje na legalu.
Polska kraj absurdu.
Zastanawiające jest że klasyfikacja tego czynu czy substancji nadal nie została zmieniona i każdy złapałby z marichuana jest traktowany jak narkoman z narkotykami gdy tymczasem w aptece ludzie kupują ten sam produkt obarczony podatkami i wtedy już nie jest to narkotyk ??
Jest to śmieszne ale w tym kraju się nic nie zmieni, większość osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Też zastanawiającym jest jak wielu cpunow jebantch myśli że w aptece jakieś cbd czy inne główno sprzedają, nie mogą sobie przyswoić że to zwykła marichuana. Więc jeżeli ludzie są na takim poziomie upośledzenia to się nie dziwię że dalej ludzie dają sobie wciskać że to „narkotyk” I idą gibać za to samo co w aptece sobie ktoś kupuje na legalu.
Polska kraj absurdu.
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
17.12.2024, 08:45
W tym artykule to się wszystko trzyma kupy? Zatrzymali 20 latka z Lublina, świdniccy kryminalni i potem Świdnik?
20.12.2024, 04:30
wielkie poszukiwanie i namierzanie, bo worek ze sztuką znaleźli... Grunt to sobie samemu stworzyć pracę, żeby być "zajętym"