Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zolpidem (Nasen, Zolpic, Polsen)
27.12.2024, 22:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2024, 22:49 przez kot_kreskowy.)
Nie wiem, ja po zjedzeniu dwóch listków przez miesiąc, biorąc jedną tabletkę na noc (nie brałem każdego dnia) nie czułem się w żadnym stopniu naćpany.
Wręcz przeciwnie, koszmary znikły a sen stał się 'wartościowy', pełny, głęboki.
Rano czułem się jak nowonarodzony, maksymalnie wykorzystując czas snu.
Nic nie dawało mi choćby sugestii aby ten lek był w jakimkolwiek stopniu narkotyczny.
Wręcz przeciwnie, koszmary znikły a sen stał się 'wartościowy', pełny, głęboki.
Rano czułem się jak nowonarodzony, maksymalnie wykorzystując czas snu.
Nic nie dawało mi choćby sugestii aby ten lek był w jakimkolwiek stopniu narkotyczny.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.12.2024, 23:08
martio_vp tak, ale ketrel to przeciwpsychotyk który dodatkowo działa jako antagonista receptorow histaminowych, to z tego glownie wynikaja jego wlasciwosci nasenne.
Trittico to antydepresant w pierwszej kolejnosci, SARI czy tam SNRI, na sen jest srednio skuteczny, zalezy od osoby - na mnie np. w ogole nie dzialal.
Jest wiele leków ktore lekarz przepisze na sen prędzej, niż antydepresanty czy przeciwpsychotyki.
kot_kreskowy jest to jak najbardziej lek narkotyczny tak jak kolega tam pisze, oddzialowuje na te same osrodki (mniej wiecej, chuj tam z poszczegolnymi subreceptorami) co benzodiazepiny. To wspaniałe uczucie typu "nowo narodzony" to właśnie czesc tego działania narkotycznego, to nic innego jak złudzenie, ooo jak zajebiscie sie wyspałem, a chuja bo sen po środkach ktore sa agonistami receptorów gaba A jest z reguły wcale nie taki dobry i wcale nie taki regenerujący. Są wyjątki, jakieś tam egzotyczne benzodiazepiny ale w polsce to chyba nawet nie są zarejestrowane do leczenia
Trittico to antydepresant w pierwszej kolejnosci, SARI czy tam SNRI, na sen jest srednio skuteczny, zalezy od osoby - na mnie np. w ogole nie dzialal.
Jest wiele leków ktore lekarz przepisze na sen prędzej, niż antydepresanty czy przeciwpsychotyki.
kot_kreskowy jest to jak najbardziej lek narkotyczny tak jak kolega tam pisze, oddzialowuje na te same osrodki (mniej wiecej, chuj tam z poszczegolnymi subreceptorami) co benzodiazepiny. To wspaniałe uczucie typu "nowo narodzony" to właśnie czesc tego działania narkotycznego, to nic innego jak złudzenie, ooo jak zajebiscie sie wyspałem, a chuja bo sen po środkach ktore sa agonistami receptorów gaba A jest z reguły wcale nie taki dobry i wcale nie taki regenerujący. Są wyjątki, jakieś tam egzotyczne benzodiazepiny ale w polsce to chyba nawet nie są zarejestrowane do leczenia
27.12.2024, 23:57
horsii
Teoria swoje, rzeczywistość swoje, ja właśnie czułem się wyspany jak nigdy.
Mało tego, nie czułem żadnego efektu odstawienia, brałem sobie go kiedy chciałem, nie czułem jakiegoś otępienia czy żeby mnie jakoś do tego ciągnęło.
Lek zrobił swoje, nawet zostało mi wtedy kilka tabletek to komuś to oddałem i nie brałem dalej.
Zjadłem taką ilość tabletek, że gdybym brał to codziennie to dwa tygodnie, a tak to rozłożyłem i z przerwami wyszedł jakiś miesiąc.
Wszystko jak ręką odjął.
Zero jakichkolwiek skojarzeń o 'narkotycznosci' produktu.
To moje odczucia.
Teoria swoje, rzeczywistość swoje, ja właśnie czułem się wyspany jak nigdy.
Mało tego, nie czułem żadnego efektu odstawienia, brałem sobie go kiedy chciałem, nie czułem jakiegoś otępienia czy żeby mnie jakoś do tego ciągnęło.
Lek zrobił swoje, nawet zostało mi wtedy kilka tabletek to komuś to oddałem i nie brałem dalej.
Zjadłem taką ilość tabletek, że gdybym brał to codziennie to dwa tygodnie, a tak to rozłożyłem i z przerwami wyszedł jakiś miesiąc.
Wszystko jak ręką odjął.
Zero jakichkolwiek skojarzeń o 'narkotycznosci' produktu.
To moje odczucia.
NIE dla OPIO !!!
28.12.2024, 00:01
Zolpiden jest najlepszy ze wszystkich tutaj wymienionych ale nie powinno się go brać zbyt długo - uzależnia i z czasem organizm się przyzwyczaja.
28.12.2024, 00:17
Ale czy ja powiedzialem że nie miales prawa sie czuc wyspany? Wiem że sie czułeś. Ale to jest złudzenie.
Nie wiesz, co to znaczy lek narkotyczny. Z definicji.
Tak samo jak olanuckiemu nakurwionemu jak czołg benzo sie też wydaje że tu nic nie jest narkotycznzie ten tego i on jest trzeźwy
Poczytaj sobie o receptorach GABA A.
Tak samo jak olanuckiemu nakurwionemu jak czołg benzo sie też wydaje że tu nic nie jest narkotycznzie ten tego i on jest trzeźwy
28.12.2024, 00:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 00:21 przez kot_kreskowy.)
To prawda z tą tolerancją, bo pod koniec brania działał już w części tego co na początku, dlatego m.in.przestalem brać.
No dobra, juz dobra
Nie znam definicji wszystkiego.
Mówię tylko o swoich odczuciach a czyż to nie jest najważniejsze?
Pozbyłem się problemu bez nabawienia się jakiegoś ogona w postaci uzależnienia więc można ogłosić sukces.
No dobra, juz dobra
Nie znam definicji wszystkiego.
Mówię tylko o swoich odczuciach a czyż to nie jest najważniejsze?
Pozbyłem się problemu bez nabawienia się jakiegoś ogona w postaci uzależnienia więc można ogłosić sukces.
NIE dla OPIO !!!
28.12.2024, 00:23
(28.12.2024, 00:17)horsii napisał(a): Ale czy ja powiedzialem że nie miales prawa sie czuc wyspany? Wiem że sie czułeś. Ale to jest złudzenie.
Dokładnie to złudzenie.
Na poprawę jakości snu Mirtazapina
28.12.2024, 00:55
Pod języczek tabletka, taka w smaku dosyć słodka - szybko się rozpuszcza. Działanie takie, że może troszke lepiej się zasypia ale za to są dziwne sny, a rano wstajesz wypoczęty i wyspany.