Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szpiegujące okulary Mety
05.01.2025, 14:11
Gdzieś już to wcześniej widziałem ale nie mam pojęcia gdzie. Pomysł na wykorzystanie tych okularów - przerażający aczkolwiek zajebisty.
Normalnie nawiążesz kontakt z każdą osobą na ulicy i zdobędziesz jej zaufanie przez to, ze niby ją znasz.
Ta technologia wykorzystuje https://pimeyes.com, czyli apke, która pozwala na wyszukiwanie po twarzy - jest warta uwagi bo serio działa dobrze.
Minusem jest to, że jak już znajdziemy czyjąś twarz na jakimś zdjęciu to trzeba zapłacić za ujawnienie linku do strony gdzie dane zdjęcie zostało wstawione.
Niemniej da się to jakoś rozkminić z samego początku linku, który jest jawny.
Kilka razy udało mi się znaleźć jakąś loszkę, którą poznałem w apce randkowej.
Polecam wyszukać samego siebie i sprawdzić czy nie ma gdzieś Waszego zdjęcia jak leżycie obrzygani w rowie
Normalnie nawiążesz kontakt z każdą osobą na ulicy i zdobędziesz jej zaufanie przez to, ze niby ją znasz.
Ta technologia wykorzystuje https://pimeyes.com, czyli apke, która pozwala na wyszukiwanie po twarzy - jest warta uwagi bo serio działa dobrze.
Minusem jest to, że jak już znajdziemy czyjąś twarz na jakimś zdjęciu to trzeba zapłacić za ujawnienie linku do strony gdzie dane zdjęcie zostało wstawione.
Niemniej da się to jakoś rozkminić z samego początku linku, który jest jawny.
Kilka razy udało mi się znaleźć jakąś loszkę, którą poznałem w apce randkowej.
Polecam wyszukać samego siebie i sprawdzić czy nie ma gdzieś Waszego zdjęcia jak leżycie obrzygani w rowie
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
05.01.2025, 20:32
Telefony was podsłuchują teraz ale jeszcze te dane nie są interpretowane w stronę konfliktów z prawem. Najpierw zacznie się z tej strony
05.01.2025, 20:47
Uffff, jak dobrze, że nie rzygam po rowach
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.01.2025, 20:55
Z czasem i AI nauczy się interpretować kiedy rzygasz. Może będzie dało mu się przypisać scenariusz - Resurrection
Sygnał do bazy z lokalizacją i wysyłka dronów z odpowiednimi 'lekami' stim.
POWER IS BACK
Sygnał do bazy z lokalizacją i wysyłka dronów z odpowiednimi 'lekami' stim.
POWER IS BACK
05.01.2025, 21:23
A mi się to mega wszystko podoba, czemu wy weszycie wszędzie spiski przeciw ludzkości?