Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mix ketaminy i nepu
23.06.2025, 17:57
Może masz rację, ale napisałem to bo chciał mieszać NEP , Keta. W takim wypadku już lepiej tusi na szczala niż jakieś miksy mocnego stima z ketamina. Kiedyś mocowałem 4cmc i 2cb, odlot ogromny. Nie mogłem ruszyć się z łóżka xd myślałem że spadnę
23.06.2025, 19:55
Jak ktos chce wrazenia typu tusi to zamiast placic za wypełniacze, niech sobie po prostu kupi mdma i ketaminę i wymiesza - bo to jest w 95 % próbek
Albo jeszcze lepsza opcja, jak na moje to najlepsza: polecam rzucic oko na takie takimi zwiazki jak np. 3-MeO-PCE albo 3-Me-PCPy, poza tym że sa dysocjantami to są też SNDRI, czyli w pakiecie masz jeszcze rozsadna stymulacje i euforę. Działa elegancko, dłuzej niz ketamina, dawkoawnie jest bardzo małe (kilkanaście mg). Wystarczy wiedziec jak dawkowac i jak czlowiek to brac, a nie zajebac na hejnał nie wiadomo nie wiedząc co i jak po tym jest, ile i nie będzie żadnych nieprzyjemnosci. Moim zdaniem to jest jeden z lepszych dysocjantów w ogóle ever
https://psychonautwiki.org/wiki/3-MeO-PCE
3-MeO jest teraz tanie jak barszcz, gram kosztuje 30 parę euro w sklepach z nl, sam zamowiłem dzisiaj 1g, zamiast wymyslac jakies poronione miksy to zamówcie sobie cos normalnego
Albo jeszcze lepsza opcja, jak na moje to najlepsza: polecam rzucic oko na takie takimi zwiazki jak np. 3-MeO-PCE albo 3-Me-PCPy, poza tym że sa dysocjantami to są też SNDRI, czyli w pakiecie masz jeszcze rozsadna stymulacje i euforę. Działa elegancko, dłuzej niz ketamina, dawkoawnie jest bardzo małe (kilkanaście mg). Wystarczy wiedziec jak dawkowac i jak czlowiek to brac, a nie zajebac na hejnał nie wiadomo nie wiedząc co i jak po tym jest, ile i nie będzie żadnych nieprzyjemnosci. Moim zdaniem to jest jeden z lepszych dysocjantów w ogóle ever
https://psychonautwiki.org/wiki/3-MeO-PCE
3-MeO jest teraz tanie jak barszcz, gram kosztuje 30 parę euro w sklepach z nl, sam zamowiłem dzisiaj 1g, zamiast wymyslac jakies poronione miksy to zamówcie sobie cos normalnego
24.06.2025, 20:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2025, 20:47 przez Rweqerew333.)
No ja kilka razy próbowałem Kitty-flipa i naprawdę spoko. Znowu po tym "Tusi" nie czułem się najlepiej ostatnio. Taki chujowy bodyload nastąpił.
Ale to wiadomo - kwestia osobnicza i kwestia mojego dupnego ketonowego ciągu zapewne.
Ale to wiadomo - kwestia osobnicza i kwestia mojego dupnego ketonowego ciągu zapewne.