Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
13.12.2025, 18:38
jestem za dodaniem rangi TesTer na rożowo i sie tym samym zgłaszam
konia tez
konia tez
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
13.12.2025, 19:57
Akurat te kolorki mają sens - raczej nie jest to za dużo zachodu do implementacji a zyskuje się: przejrzystość, poczucie osiągnięcia i widać, kto jest najbardziej zasłużonym użytkownikiem Forum (co ułatwiałoby osobom nowym wartościowanie wagi opinii / wpisów).
13.12.2025, 20:11
z tą reputacją to jest roznie bo ze ktos ma 3k plusow oznacza tyle ze ladnie pisze a nie ze sie zna,moze jakis populista i trzeba brac POprawke na to.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
13.12.2025, 20:23
No wiadomo, że ten system nie jest idealny, ale wciąż jest to jakiś indykator - jeżeli ktoś by pierdolił jakieś absolutne głupoty to raczej odbiłoby się na punktach reputacji.
(13.12.2025, 18:38)Forsik1910 napisał(a): jestem za dodaniem rangi TesTer na rożowo i sie tym samym zgłaszamkonia tez
moze troche odmiany i zrobic Samper range
troche samplarza
troche samplerza ale recenzje są jak klocuch12prawie wideorecenzje
a ze zapytam, kto bedzie sponsorem testow?

(13.12.2025, 20:23)Konrad Curze napisał(a): No wiadomo, że ten system nie jest idealny, ale wciąż jest to jakiś indykator - jeżeli ktoś by pierdolił jakieś absolutne głupoty to raczej odbiłoby się na punktach reputacji.
przykładem jest użytnik
nawet jak probowal cos madrego napisac to z zasady minusy lecialy
tego nie uwazam
17.01.2026, 09:13
Czy aby napewno zostało to dobrze przemyślane? ta nieograniczona przestrzeń.. pomysłów podsuwać nie chce ale wydaje mi sie ze limit powinien byc.
![[Obrazek: fbac508ce261cf2818b9020ef6b32486.PNG]](https://gekkk.co/storage/v/fbac508ce261cf2818b9020ef6b32486.PNG)
Dodam, że zauważyłem to podczas edycji posta-ponieważ edytor otwiera się w trybie zaawansowanym a pisząc posta piszemy w trybie szybkiej odpowiedzi stąd też nie wiem czy przy edycji tak jest czy razem ale raczej tak jest i przy dodawaniu i przy edycji.
Dodam, że zauważyłem to podczas edycji posta-ponieważ edytor otwiera się w trybie zaawansowanym a pisząc posta piszemy w trybie szybkiej odpowiedzi stąd też nie wiem czy przy edycji tak jest czy razem ale raczej tak jest i przy dodawaniu i przy edycji.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)