Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
pe*un.qu**t
06.02.2026, 00:10
ciekawe czyj to jest sklep, bo trochę to dziwne że ma tylko dwa produkty na stanie
Nie rozumiem dlaczego z góry zakładacie scam 
Moim zdaniem, to jest kolejne wcielenie collabo.
Produkty wyglądowo podobne, strona zrobiona w podobnym stylu (zjebane opisy, jak działają poszczególne produkty), jakieś znaki rozpoznawcze - u collabo płomienie/ogień, u peruna pioruny.
Produkty zapowiedziane - to samo co ma Collabo.
Za dużo jest tu podobieństw.
Według mnie to nieudolna próba ściągnięcia na forum kolejnych osób za pomocą tworzenia sztucznego ruchu w postaci podstawionych sklepów partnerskich tworzonych przez admina i poprzez organizowanie akcji samplowych.
Kilka albo kilkanaście osób pokroju rencisty zapewne do nich pobiegnie po darmowe sample, ale po kilku miesiącach wrócą z podkulonym ogonem albo pod innym nickiem tutaj. Wspomnicie moje słowa.

Moim zdaniem, to jest kolejne wcielenie collabo.
Produkty wyglądowo podobne, strona zrobiona w podobnym stylu (zjebane opisy, jak działają poszczególne produkty), jakieś znaki rozpoznawcze - u collabo płomienie/ogień, u peruna pioruny.
Produkty zapowiedziane - to samo co ma Collabo.
Za dużo jest tu podobieństw.
Według mnie to nieudolna próba ściągnięcia na forum kolejnych osób za pomocą tworzenia sztucznego ruchu w postaci podstawionych sklepów partnerskich tworzonych przez admina i poprzez organizowanie akcji samplowych.
Kilka albo kilkanaście osób pokroju rencisty zapewne do nich pobiegnie po darmowe sample, ale po kilku miesiącach wrócą z podkulonym ogonem albo pod innym nickiem tutaj. Wspomnicie moje słowa.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
7 godzin(y) temu
Ja pierdole jak on będzie wysyłał tak zamówienia jak te sample co im naobiecywał to się nikt nie doczeka. Przecież to jakiś ćpun co leci non stop i czasami sobie przypomni ze sklep otwarł 😜😜😜
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez DrakoMalfoy.)
To na milion procent ta dziwka wypierdala swoich klientów na podsklepach, paradise też byl na bank jego sklepem mogę się kurwa założyć. Oby ta kurwe kiedyś za to co robi spotkała sprawiedliwość
Be objective and honest.
5 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez Lkupczyk12.)
Śmieszy mnie to jak sam chuj. Poza tym całe to zjebane forum jest skazane na porażkę i tak. Chłop odpierdala takie krzywe akcje ze w pale sie nie mieści. Wypierdala legitnych handlarzy bo mu sampli nie dali albo mają lekką obsuwę w wysłaniu mu paczki a pewnie każdy w to wbija chuja bo wie że to lamus xDD maja alfę ta sama więc pewnie to jeden i ten sam zjeb. Pewnie zapomniał że paradajse to on bo jest zrobiony na maxa