Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wstajesz wcześnie z samego rana czy wolisz pospać dłużej?
Wczoraj, 08:48
Jeśli chodzi o dni robocze, to ja to sobie tak zorganizowałem, że mam wszystko na styk od wstania z łóżka do wyjścia z domu. Natomiast w weekendy budzę się dość wcześnie, bo około 6 (a zdarzało się i 5 czy 4), natomiast lubię sobie pognić w łóżku.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wczoraj, 22:22
O 7 rano ostatnio bo na bombie wysypiam się tak szybko że się męczę jak dłużej leżę, przejebane bo lubię pospać dłużej ale teraz się nie da najzwyczajniej
Be objective and honest.
Wczoraj, 22:34
wstaje wcześnie z samego rana, bo trzeba jechać do roboty
ale i tak wole wstawać wcześnie niż się wylegiwać nawet jak mam wolne, bo szkoda dnia na spanie
ale i tak wole wstawać wcześnie niż się wylegiwać nawet jak mam wolne, bo szkoda dnia na spanie
5 godzin(y) temu
Wstaję jak wymaga tego sytuacja, spać można wszędzie tylko trzeba umieć zasnąć w każdej pozycji nie zależnie od tego czy na stojąco czy inaczej
wartownik potrafi każda chwilę w której dowódca nie patrzy zamienić na chwilę relaksu
wartownik potrafi każda chwilę w której dowódca nie patrzy zamienić na chwilę relaksu
3 godzin(y) temu
Kiedyś z uwagi na długie dojazdy pociągiem do szkoły czy pracy potrafiłem zasypiać i wstawać dokładnie wg instrukcji Epsiakosa.
Teraz mając stałe godziny pracy budzik dzwoni o 5 ale z reguły i tak budzę się w okolicach 4 czasem 3. W weekendy również.
Ogólnie lubię wcześnie wstawać, można sobie na spokojnie kawusię wypić, zaplanować wszystko, konia zwalić albo wkurwić upadlińców za ścianą wyjebaną na maxa muzyką 😎
Teraz mając stałe godziny pracy budzik dzwoni o 5 ale z reguły i tak budzę się w okolicach 4 czasem 3. W weekendy również.
Ogólnie lubię wcześnie wstawać, można sobie na spokojnie kawusię wypić, zaplanować wszystko, konia zwalić albo wkurwić upadlińców za ścianą wyjebaną na maxa muzyką 😎
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
2 godzin(y) temu
Czasami czyt .od święta lubię pospać ale najczęściej budzę sie o 6tej rano i tak zaczynam dzień co paradoksalnie bardzo mi pasuje bo im śpię mniej tym czuję się lepiej w ciągu dnia mam na myśli sen 5/6 h
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: Bez-tytuu22.jpg]](https://i.postimg.cc/KYYJR7T7/Bez-tytuu22.jpg)