Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nicki (ale nie Minaj).
07.07.2022, 19:30
Co użytkownicy i administracja na to, żeby była możliwość edytowania nicku?
Ale nie tak jak na Dopalamy oryginalnym weszło swego czasu, że każdy mógł jak chciał sobie zmieniać, bo według mnie to trochę bajzel zrobiło i zepsuło to "coś" trochę.
Ale na przykład do zatwierdzenia przy porannej kawie, na nudę itd dla moderatorów, jeśli stwierdzą, że nie odbiega jakoś od nazwy pierwotnej itd lub ma jakąś podstawę sensowną i np raz na miesiąc czy inny określony czas?
Ale nie tak jak na Dopalamy oryginalnym weszło swego czasu, że każdy mógł jak chciał sobie zmieniać, bo według mnie to trochę bajzel zrobiło i zepsuło to "coś" trochę.
Ale na przykład do zatwierdzenia przy porannej kawie, na nudę itd dla moderatorów, jeśli stwierdzą, że nie odbiega jakoś od nazwy pierwotnej itd lub ma jakąś podstawę sensowną i np raz na miesiąc czy inny określony czas?
07.07.2022, 23:09
Jestem przeciwny temu pomysłowi. Są ludzie normalni, którzy będą robić zmianę nickname'u raz na ruski rok i dla zabawy, a są też osoby, które mają ogromny deficyt umysłowy i będą dla "zabawy" ustawiać sobie nickname kogoś, kogo nie lubią np. na nickname Ken Cwel itd.
Poza tym, taki pomysł nie jest praktykowany na żadnym innym forum - w pełni rozumiem dlaczego.
Poza tym, taki pomysł nie jest praktykowany na żadnym innym forum - w pełni rozumiem dlaczego.
08.07.2022, 02:57
Maniek właśnie dlatego zaznaczyłem, że 'jeśli stwierdzą, że nie odbiega jakoś od nazwy pierwotnej'.
Wg mnie ekspresja, indywidualizm, wyrażanie siebie i itd itp jest dość istotną rzeczą.
Jest różnica też między np." ktoś tam to taki" (kto w ogóle by chciał taki nick mieć ) a np... Czarnahexx która przerzuciła się na nepa i chciała by na forum zmienić nick na CzarnaNepp, albo chociaż wielkość poszczególnych liter zmienić.
Niby inny nick a każdy wie, o kogo chodzi.
Wg mnie ekspresja, indywidualizm, wyrażanie siebie i itd itp jest dość istotną rzeczą.
Jest różnica też między np." ktoś tam to taki" (kto w ogóle by chciał taki nick mieć ) a np... Czarnahexx która przerzuciła się na nepa i chciała by na forum zmienić nick na CzarnaNepp, albo chociaż wielkość poszczególnych liter zmienić.
Niby inny nick a każdy wie, o kogo chodzi.
08.07.2022, 14:00
Wg mnie jak już to sprawić by był limit np jednorazowej zmiany nicku lub aby zmiana nicku wymagała akceptacji z strony moderacji
kocham piwo
09.07.2022, 18:56
Mi się wydaje że to bezsensu rozumiem jak ktoś zrobił literówkę to można porosić o zmiane a tak to przecież wy zakładaliście te konta więc co wam w nicku nie odpowiada?
09.07.2022, 22:26
Ja jestem przeciwny, często na takich forach jest jakiś łeb co zachwala gówno, albo nagania. Dzięki temu, że nie będzie mógł zmienić nicku będzie łatwiej wykryć kogo nie słuchać bo pierdoli głupoty, albo czyja recenzją się nie sugerować