Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
odejmowanie reputacji
28.07.2022, 19:17
witam, chciałbym zaproponowac mozliwość cofniecia reputacji
pomysl wzial sie z tego, ze polubilem posty usera MarekToZiomal ktore sa skopiowane z neta i chcialbym to cofnąć
Raul Maniek
pomysl wzial sie z tego, ze polubilem posty usera MarekToZiomal ktore sa skopiowane z neta i chcialbym to cofnąć
Raul Maniek
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
28.07.2022, 21:02
Przecież to czyste pajacowanie kopiować czyjąś twórczość bo samemu ma się gówno do powiedzenia . Ja do odejmowania reputacji która w takiej sytuacji jest gówno warta dodałbym wpierdol na dzielni u lokalnego Seby
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
29.07.2022, 04:27
Może Raul na tyle rozgarnięty chłop, że potrafi odróżnić krytyka od zwykłego hejtera któremu przyjemność sprawia zabieranie innym XD nie masz lepszych rzeczy do robienia tylko odejmowanie jakichś przestarzałych punktów? 😋
29.07.2022, 05:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2022, 06:09 przez voice.of.voiceless.)
a takiego dekla jak ty to bym ubezwłasnowolnił, ale zostane przy reputacji. Tylko krowa nie zmienia zdania i to, ze dalem kiedys kiedys +, bo miał racje, nie znaczy, że ta racja jest objawiona i ostateczna, wiec chce odebrać plus, bo ktos moze sie jednak mylił.
czego nie rozumiesz?
polubiłeś post dekadana, w ktorym mi racje przyznaje, a zaraz po tym krytykujesz mnie bezpodstawnie. Nawet nie mam słów na ciebie
get
over
it
over
it
29.07.2022, 15:39
Daj kilka minusow i sie wyrowna a tak serio to fajnie jakby taka opcja byla bo czasami sie kliknie przez przypadek np
Jestem za jak coś ponieważ też cofnol bym reputacje takim abdul czy innym kutasiarza , osobiście chuja wbijam w tą reputacje nie patrze na to , ale dla nowych graczy na forum patrząc na moją czy kogoś reputacje wie o tym że może do nas napisać jak czegoś sie nie wie. I tylko dla tego dla mnie jest ważna reputacja , ale tu trzeba uważać też na ludzi podbijających reputacje sobie. Bo niektóre osoby mogą ja mieć, a wiedzy o czymś zerową.
30.07.2022, 12:58
(29.07.2022, 15:39)Pazyfea napisał(a): Daj kilka minusow i sie wyrowna a tak serio to fajnie jakby taka opcja byla bo czasami sie kliknie przez przypadek np
Tak, mi również czasem się zdarza przez przypadek coś tam kliknąć, czego nie chcę.
Dotyk w telefonie umiera. Czas na serwis.
Chyba ze dwa razy mańkowi przez przypadek dislajka jebłem, ale zaraz jebłem lajka i ten dislajk jakby zniknął.
Metamorfoza