Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanie ketonów z lidokainą
30.03.2025, 06:12
Hm. Może kryształ jest po prostu za twardy i nie radzi sobie ostrze zmieleniem tego i odskakuje a kawę po prostu mieli.
Bo rozumiem że kawę mieli normalnie?
Widać zanieczyszczenia na ostrzu, może wyczyść ostrze.
Nie mam więcej pomysłów.
Bo rozumiem że kawę mieli normalnie?
Widać zanieczyszczenia na ostrzu, może wyczyść ostrze.
Nie mam więcej pomysłów.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
30.03.2025, 07:23
Tak, kawę mieli na pył.
Nie będę się już z tym szczypał.
Przetestowałem, nie działa.
Jakieś 0,4g poszło się jebać, ale za to reszta ma kawowy aromat, nie ma tego złego
Spróbuję jeszcze ułatwić sobie życie młynkiem do pieprzu, a jak on też nie da rady, to zostanę przy jeżdżeniu butelką po samarze.
Nie będę się już z tym szczypał.
Przetestowałem, nie działa.
Jakieś 0,4g poszło się jebać, ale za to reszta ma kawowy aromat, nie ma tego złego

Spróbuję jeszcze ułatwić sobie życie młynkiem do pieprzu, a jak on też nie da rady, to zostanę przy jeżdżeniu butelką po samarze.
30.03.2025, 10:21
Ja też używam śliskiej kartki papieru - jakiejś ulotki od psychologa 
Kładę ulotkę na temacie, lewą reką dociskam karkę tak żeby nic nie odskakiwało - a prawą naciskam na kartę.
Kilka razy ugniatam a następnie przejeżdzam jeszcze kantem kilka razy po całej kartce - słychać wtedy strzelanie - aż strzały ucichną robie to.
Następnie ściagam ulotkę, kantem karty zdrapuje resztki z kartki, formuję "kupke" z tego całego pyłu i dodattkowo jeszcze rozcieram go kartą o blat.
No nie ma chuja, że to nie jest dla Ciebie wystarczający "puder".

Kładę ulotkę na temacie, lewą reką dociskam karkę tak żeby nic nie odskakiwało - a prawą naciskam na kartę.
Kilka razy ugniatam a następnie przejeżdzam jeszcze kantem kilka razy po całej kartce - słychać wtedy strzelanie - aż strzały ucichną robie to.
Następnie ściagam ulotkę, kantem karty zdrapuje resztki z kartki, formuję "kupke" z tego całego pyłu i dodattkowo jeszcze rozcieram go kartą o blat.
No nie ma chuja, że to nie jest dla Ciebie wystarczający "puder".
30.03.2025, 10:33
Widzę że temat zszedł trochę na rozgniatanie, najszybszy sposób który polecam to kartka a4 plus coś kulistego podłóżnego i twardego. Butelka albo perfumy 
Nozdrza Wujka Joe są w chuj wrażliwe na takie puchowe, pudrowe norzgniecione tematy. Już po przejechaniu 20mg SUbstancji mam odruch paskudnego suchego kaszlnięcia a nawet lekki odruch stanu analitycznego w gardle
A po rozgniataniu ww. sposobem za kaSdym razem mam taki odruch 
W skrócie , nie ma co się pierdolić z wyszukiwaniem sposobów na najłatwiejsze, najszybsze rozgniatanie tematów. Wystarczy kartka plus coś ciezkievo

Nozdrza Wujka Joe są w chuj wrażliwe na takie puchowe, pudrowe norzgniecione tematy. Już po przejechaniu 20mg SUbstancji mam odruch paskudnego suchego kaszlnięcia a nawet lekki odruch stanu analitycznego w gardle

W skrócie , nie ma co się pierdolić z wyszukiwaniem sposobów na najłatwiejsze, najszybsze rozgniatanie tematów. Wystarczy kartka plus coś ciezkievo

02.04.2025, 15:30
Nie wiem, skąd stwierdzenia, że ktoś chce robić fake koks sypiąc lidokainę do bk.
Chyba 13 latkom pod podstawówką bym to musiał pchać, żeby po tygodniu nie dostać wpierdolu.
Poza tym dilerka to ostatnie, za co bym się brał, wolałbym już kraść kabanosy z Lidla i sprzedawać na bazarze.
Chyba 13 latkom pod podstawówką bym to musiał pchać, żeby po tygodniu nie dostać wpierdolu.
Poza tym dilerka to ostatnie, za co bym się brał, wolałbym już kraść kabanosy z Lidla i sprzedawać na bazarze.