Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przechowywanie beta-ketonów, czyli jak sprawić, żeby produkt się nie "zepsuł"?
02.04.2024, 13:55
Zapraszam do lektury bardzo ciekawego artykułu na temat odpowiedniego przechowywania beta-ketonów, autorstwa horsiego:
https://blog.dopal.org/2024/03/30/beta-ketonow/
https://blog.dopal.org/2024/03/30/beta-ketonow/
02.04.2024, 14:43
No i świetnie! Dziękujemy za ten artykuł!!
Jak coś ktoś będzie kupował jakąś większą ilość od Escobar i będzie chciał to dłużej przechowywać to wystarczy tego nie rozpakowywać jakiś czas!
Chłop pakuje w takie hermetyki że ja takiego czegoś nie widziałem! A jak przyjdzie czas to wtedy otworzyć
Jak coś ktoś będzie kupował jakąś większą ilość od Escobar i będzie chciał to dłużej przechowywać to wystarczy tego nie rozpakowywać jakiś czas!
Chłop pakuje w takie hermetyki że ja takiego czegoś nie widziałem! A jak przyjdzie czas to wtedy otworzyć
02.04.2024, 18:23
Miałem już taki przypadek, że mi klef wyparował z blatu. Dosłownie.
Wieczorem poszedłem spać i zapomniałem zwinąć albo zasnąłem czy coś takiego i rano było już mniej na tyle, ze bylo to widać gołym okiem.
Chyba się nawet robiła właśnie taka breja jakby się landrynka rozpuszczała.
Wieczorem poszedłem spać i zapomniałem zwinąć albo zasnąłem czy coś takiego i rano było już mniej na tyle, ze bylo to widać gołym okiem.
Chyba się nawet robiła właśnie taka breja jakby się landrynka rozpuszczała.
Maniek
Dzięki za link do artykułu, wiedza na ten temat to oprócz dobrej jakości produktu podstawa, aby działało jak trzeba w szegówlności jak ktoś robi zapasy na dłużej.
To BHP przechowwywania tyczy się też małych ilości, pamiętam jak ziomek kilka lat temu chyba z 10 g hexa wyjął w upalny dzień z szuflany i po otwarciu woreczka w zasadzie towar zrobił się tak mokry i brązowo - żółty wręcz można było go wylać, a zpach taki jakiś toksyczny, że poleciał od razu w kibel, jako przepychacz do rur.
Dzięki za link do artykułu, wiedza na ten temat to oprócz dobrej jakości produktu podstawa, aby działało jak trzeba w szegówlności jak ktoś robi zapasy na dłużej.
To BHP przechowwywania tyczy się też małych ilości, pamiętam jak ziomek kilka lat temu chyba z 10 g hexa wyjął w upalny dzień z szuflany i po otwarciu woreczka w zasadzie towar zrobił się tak mokry i brązowo - żółty wręcz można było go wylać, a zpach taki jakiś toksyczny, że poleciał od razu w kibel, jako przepychacz do rur.
29.07.2024, 22:36
Zajebisty artykuł, czytało się go aż z przyjemnością. Z każdym dniem uczę się coraz więcej, zdecydowanie na plus