Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
25.07.2024, 21:43
Od zawsze posty nie wnoszace nic do glownego dzialu u Vendora byly albo przenoszone, a jak byly zwyklym spamem to byly kasowane
25.07.2024, 21:45
Pozwól, że Ci odpowiem w bardzo prosty sposób. Czy wiesz do czego służy wątek główny sklepu? Do pisania opinii o sklepie, jakichś ważnych kwestii związanych z działalnością sklepu itp. Czy napisałeś opinię o sklepie? O jego produktach? Cokolwiek na temat działalności sklepu? Nie. No właśnie. Wobec tego nie rozumiem Twojego zdziwienia. Gdyby każdy jeden użytkownik wrzucał tego typu offtop w temacie głównym sklepu, to pomyśl jakby taki wątek wyglądał po jakimś czasie.
Chcesz napisać coś mało istotnego, związanego pośrednio/bezpośrednio z działaniem sklepu, na temat jego produktów? Jest od tego wątek poboczny w dziale Escobar w którym obecnie piszemy.
Chcesz napisać coś mało istotnego, związanego pośrednio/bezpośrednio z działaniem sklepu, na temat jego produktów? Jest od tego wątek poboczny w dziale Escobar w którym obecnie piszemy.
25.07.2024, 21:58
Epsiakos Maniek
Widzę zamsowany atak na moją merytoryke, to ciekawe, bo widzę podobne treści i są publikowane.
Może spytacie Escobar czy te post był "pro" sprzedażowy czy anty ?
Finalnie chodzi o to, że Escobar zarabia tutaj, a pozytwyny komentarz jest formą reklamy, czy się mylę ?
Prosta sprawa, napiszcie co było w treści posta a nie niech użytkownicy ocenią czył był niespełniający zasad ? Może tak na próbę ?
Jeśli myślicie, że nabijam posty pod nagrodę, to wiecie, że mimo wygranej czasem nawet nie pisałem o nagrodę...bo to miła sprawa ale poboczna...może nie dla wszystkich...
Widzę zamsowany atak na moją merytoryke, to ciekawe, bo widzę podobne treści i są publikowane.
Może spytacie Escobar czy te post był "pro" sprzedażowy czy anty ?
Finalnie chodzi o to, że Escobar zarabia tutaj, a pozytwyny komentarz jest formą reklamy, czy się mylę ?
Prosta sprawa, napiszcie co było w treści posta a nie niech użytkownicy ocenią czył był niespełniający zasad ? Może tak na próbę ?
Jeśli myślicie, że nabijam posty pod nagrodę, to wiecie, że mimo wygranej czasem nawet nie pisałem o nagrodę...bo to miła sprawa ale poboczna...może nie dla wszystkich...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.07.2024, 22:05
Jaki zmasowany atak ?
Ty tak na powaznie ? Gdzie ta Merytoryka byla za przeproszeniem...
Przeciez nic sie nie zmienilo odkad ja tu jestem, nasza praca jest utrzymywanie porzadku i przejrzystosci odpowiednich dzialow na forum.
Kolejna sprawa, Maniek ci juz odpowiedzial i rozwinal to co ja w wielkim skrocie napisalem a co do samej kwestii nagrody - zaden z nas nawet nic o niej nie mowil
Ty tak na powaznie ? Gdzie ta Merytoryka byla za przeproszeniem...
Przeciez nic sie nie zmienilo odkad ja tu jestem, nasza praca jest utrzymywanie porzadku i przejrzystosci odpowiednich dzialow na forum.
Kolejna sprawa, Maniek ci juz odpowiedzial i rozwinal to co ja w wielkim skrocie napisalem a co do samej kwestii nagrody - zaden z nas nawet nic o niej nie mowil
Epsiakos Maniek
Usuwajcie dalej i sobie "plusy" nabijajcie, fenaomenalna zabawa, dbajcie o użytkowników po tak szybko odchodzą.
Pozdrawam Was .
....zaraz zaraz, zaraz nie będzie tego posta, bo..to śmietnik powicie, a jak posty znikały tak znikają, słabe to Panownie, nie znam przyczn głębszych ale nie należe do "Deep State - Forum " i nie chcę...
"Lizanie" tylnej części ciała też jest słabe i mało męskie.
Usuwajcie dalej i sobie "plusy" nabijajcie, fenaomenalna zabawa, dbajcie o użytkowników po tak szybko odchodzą.
Pozdrawam Was .
....zaraz zaraz, zaraz nie będzie tego posta, bo..to śmietnik powicie, a jak posty znikały tak znikają, słabe to Panownie, nie znam przyczn głębszych ale nie należe do "Deep State - Forum " i nie chcę...
(25.07.2024, 22:12)Powerpolish napisał(a): Czeslawo Pozytywna reklamą to by było jakbyś kupił produkt i wstawił zdjęcie i recenzje, a nie to co napisałeś, gdyby każdy pisal to co ty, a to nie będę się powtarzać bo Maniek już Ci to napisal, ale widzę że dalej próbujesz bronić swojej racji, mimo że jej nie masz I zostało Ci wszystko wypunktowane.
"Lizanie" tylnej części ciała też jest słabe i mało męskie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.07.2024, 22:53
Po pierwsze, jeśli zgadzam się ze zdaniem innego użytkownika/moderatora to chyba oczywiste, że daję wtedy punkt reputacji (nie piszę, nie nabijam postów i nie zaśmiecam wątku słowami typu "zgadzam się z Tobą" - jak robią niektórzy użytkownicy, tylko zamiast tego daję +) Jeśli tak bardzo bolą Cię te dwa plusy, które daliśmy sobie nawzajem to za chwilę mogę te plusiki usunąć, bo mnie one kompletnie nie interesują.
Po drugie, usuwamy to co jest konieczne do usunięcia (spam, offtop, początek gównoburzy itp.) a resztę w miarę możliwości przenosimy do wątków pobocznych lub do Hyde Parku. Zabawy w tym nie widzę żadnej, ale skoro uważasz inaczej to ok.
Po trzecie napisałem, że jeśli masz ochotę napisać coś mało istotnego i nie jest to jakaś konkretna opinia na temat sklepu/jego produktów, to masz specjalnie po to założony wątek w którym właśnie piszę i mogłeś to tutaj wstawić, więc w czym masz problem? Serio dziwię się, że tak doświadczony użytkownik próbuje sugerować jakieś dziwne i niestworzone rzeczy, a nie widzi prostej zależności między usuniętymi/przeniesionymi postami, a offtopem/spamem, który miał miejsce w temacie głównym sklepu. Zawsze takie posty były przenoszone lub usuwane.
#koniec offtopu.
Po drugie, usuwamy to co jest konieczne do usunięcia (spam, offtop, początek gównoburzy itp.) a resztę w miarę możliwości przenosimy do wątków pobocznych lub do Hyde Parku. Zabawy w tym nie widzę żadnej, ale skoro uważasz inaczej to ok.
Po trzecie napisałem, że jeśli masz ochotę napisać coś mało istotnego i nie jest to jakaś konkretna opinia na temat sklepu/jego produktów, to masz specjalnie po to założony wątek w którym właśnie piszę i mogłeś to tutaj wstawić, więc w czym masz problem? Serio dziwię się, że tak doświadczony użytkownik próbuje sugerować jakieś dziwne i niestworzone rzeczy, a nie widzi prostej zależności między usuniętymi/przeniesionymi postami, a offtopem/spamem, który miał miejsce w temacie głównym sklepu. Zawsze takie posty były przenoszone lub usuwane.
#koniec offtopu.
26.07.2024, 07:03
(25.07.2024, 21:01)kot_kreskowy napisał(a): Ale Ty wiesz, że chłop pyta o ebucha?
Po pierwsze primo, nie wiem czy ebuch jest dostępny w ogóle w nagrodach, a po drugie primo patrząc pod względem wartości produktu - musiałby być co najmniej drugi o ile w ogóle jest to dostępne.
Także nie zapędzałbym się tak na twoim miejscu bo chyba zbyt lekko do tego podchodzisz mój drogi 😉
Aaaa, okej kocie nie zacząłem bazy. Co do vapenow Escobar już kiedyś pisał, że nie będzie ich w nagrodzie.
26.07.2024, 16:08
Witam, co z dostępnych u vendora produktu będzie w miarę podobne w działaniu do hexana??
26.07.2024, 16:12
Majjj zmartwie cie, nie ma takiej substancji na rynku teraz która by była podobna w działaniu.
Jeżeli mówimy o grupie substancji, to czekaj na Nepa który ma połowę działania hexenu ale bez tego specyficznego działania hexenu (rush).
W odpowiednich dawkach powinieneś być zadowolony/na
Jeżeli mówimy o grupie substancji, to czekaj na Nepa który ma połowę działania hexenu ale bez tego specyficznego działania hexenu (rush).
W odpowiednich dawkach powinieneś być zadowolony/na