Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
16.07.2024, 17:35
kot_kreskowy Z moją tolerką i podejściem to i 50mg starczy w zupełności aby libido skończyło. Tylko alfa zbyt szybko się rozkręca albo ja zbyt szybko dorzucam i stąd te schizy. A wtedy po robocie..
16.07.2024, 17:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.07.2024, 17:47 przez kot_kreskowy.)
Zacznijmy od tego, że ty jej nie powinieneś brać w ogóle.
To nawet ja, stary alfowy zwyrol odpuszczam bo ile można ryć sobie beret a Ty dalej w to chcesz brnąć?
Odpuść.
A do łóżka weź mefa albo Bandita.
To nawet ja, stary alfowy zwyrol odpuszczam bo ile można ryć sobie beret a Ty dalej w to chcesz brnąć?
Odpuść.
A do łóżka weź mefa albo Bandita.
Metamorfoza
16.07.2024, 17:49
Wiem kocie z alfą ostatnio miałem do czynienia gdzieś na początku roku i nie mam zamiaru jej tykać. Bandit kozak jeśli chodzi o libido.
16.07.2024, 18:36
Dokładnie, do łóżka jest petarda.
A mocne stymulanty to słabo jak chcesz z kimś się bawić, ponieważ one przy dłuższym stosowaniu w obrębie nocy po prostu otumaniają i chuj dupa z baby kłoda a tobie łodyga chce eksplodować
A mocne stymulanty to słabo jak chcesz z kimś się bawić, ponieważ one przy dłuższym stosowaniu w obrębie nocy po prostu otumaniają i chuj dupa z baby kłoda a tobie łodyga chce eksplodować
Metamorfoza
16.07.2024, 18:38
kot_kreskowy" Widze kocie chyba masz doświadczenia w tym temacie skoro tak to powtarzasz 😂
29.07.2024, 23:38
Wszyscy tutaj szybko szybko a ja polecę wolmo. Tak, podejście z ciut innej strony czyli 1.4 BDO aka rozpuszczalnik do plastiku. Niskie dawki żeby nie zezgonować obrzyganym i atmosfera robi się romantyczna a seks można robić z miłością i tak dalej. Fajnie też łączy się ze stimami ale tu trzeba uważać żeby nie przesadzić. Poza tym BDO pite solo nie kończy się kompulsywnym waleniem konia jak po alfie. Musisz mieć partnerkę. Nastrój też jest zupełnie inny, mniej zwierzęcy. Poza tym można dojść normalnie a nie siusiak al dente pół nocy.