Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP
23.02.2023, 21:10
A na chłopski rozum - po chłopsku się nie da?😆
Potrzebne składniki dodaj do sokowirówki, dokładnie wymieszaj, zalej X ml jakiegoś chemikalia i gotowe?😀
Zastanawia mnie czy lepiej by wyszedł "kot" jeśli damy do reakcji efedrynę, zamiast pseudo efedryny z Acataru. I czy w ogóle jakieś inne fajne rzeczy można ugotować mając "efke".
Potrzebne składniki dodaj do sokowirówki, dokładnie wymieszaj, zalej X ml jakiegoś chemikalia i gotowe?😀
Zastanawia mnie czy lepiej by wyszedł "kot" jeśli damy do reakcji efedrynę, zamiast pseudo efedryny z Acataru. I czy w ogóle jakieś inne fajne rzeczy można ugotować mając "efke".
24.02.2023, 16:56
(23.02.2023, 21:10)Kajabuza napisał(a):A na chłopski rozum - po chłopsku się nie da?😆
Na pewno wyjdzie prima sort jak poodmierzasz składniki na oko i wrzucisz do sokowirówki(?). Ugotować to mi możesz bigosu na uspokojenie bo mi słabo jak to czytam ;___:
24.02.2023, 17:16
Każdy nawet nie jakoś wybitnie inteligentny człowiek wychwyci, że to beczułeczulka. Co do gotowania, nie znam się, a że Horsii uchodzi za naukowca w kwestii chemii to pytam. Tak to działa.😀
Serio Bigos Cie uspokaja?
Jak wchodzi P. R.? Ktoś coś?😀
Serio Bigos Cie uspokaja?
Jak wchodzi P. R.? Ktoś coś?😀
14.04.2024, 22:24
(14.04.2024, 17:35)Twilight Sparkle napisał(a): Mordo jak nie umiesz to może lepiej nie "eksperymentuj" xD
wiesz nie umiem ale metodą prób i błędów można sie nauczyć wystarczy chcieć poczytać na ten temat w sieci trochę kiedyś sporo na ten temat znalazłem w darknecie ale teraz nie mogę znaleść a te linki co miałem nie chodzą ale za pewne dobrze pogrzebać to by sie cos znalazło