Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cierpisz na jakąś manię prześladowczą/zespół natręctw?
30.07.2024, 18:49
Tak. Liczenie głupot. Jak na przykład kroję jakieś warzywo to liczę pokrojone sztuki. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.07.2024, 19:55
Przy wychodzeniu z domu zamkne drzwi na klucz to wracam sprawdzić czy je zamknołem napewno jest to wkurzające jak wracam sie na piate piętro z parteru
30.07.2024, 22:26
Gdy jadę rowerem to wszystko muszę wyminąć. Patyki, ślimaka, puszkę po piwie, źdźbło trawy, no kurwa wszystko.
A najlepsze jest to że jest to ściśle powiązane ze stanem trzeźwości, jak jestem lub planuję się naćpać to wymijam z lewej, a gdy jestem trzeźwy i planuję trzeźwość to wymijam z prawej
Nóż kurwa mać...😂
Ale i tak nic nie przebije wiecznego gadania do siebie.
Ja pierdole, najlepsze są miny sąsiadów gdy się dowiadują że mieszkam sam i nikogo u mnie nie było 😎
No i chuj że mam pierdolca, jest mój, wychodowany
A najlepsze jest to że jest to ściśle powiązane ze stanem trzeźwości, jak jestem lub planuję się naćpać to wymijam z lewej, a gdy jestem trzeźwy i planuję trzeźwość to wymijam z prawej
Nóż kurwa mać...😂
Ale i tak nic nie przebije wiecznego gadania do siebie.
Ja pierdole, najlepsze są miny sąsiadów gdy się dowiadują że mieszkam sam i nikogo u mnie nie było 😎
No i chuj że mam pierdolca, jest mój, wychodowany
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.07.2024, 00:13
Spóźnione ale w temacie - liczę zawsze wszystkie przedmioty które ze sobą mam - klucze, portfel, telefon + cokolwiek ważne co mam ze sobą w ten moment. Jeżeli przy takim liczeniu co 10-15 minut czegoś mi braknie to zaczyna się panikowanie które zwykle kończy się znalezieniem brakującej rzeczy. Mam tak od zawsze, nie mam pojęcia czemu.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.