Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
frogbullshop
27.07.2024, 23:58
(27.07.2024, 14:40)kurvvisko napisał(a): Lukas1985 nie mam pojęcia, no ale jestem naiwny i wierzę w ludzi, niestety.
To stanowczo i bezapelacyjnie nie jest to miejsce dla Ciebie drogi kolego;-) tu przede wszystkim trzeba miec czerwona lampke zapalona w wyrazie achtung... Bo jak nie to zostaniesz nagi w klapkach kubota i bialych tygodniowych brudnych biełych soxach;-) mowiac jestem naiwny i wierze w ludzi... Bezrefleksyjne spojrzenie i zaprzestanie myslenia w tych subtelnych miejscach to harakiri i seppuku w jednym;-)
28.07.2024, 00:35
Jebana alfiura to ona nas wyruchala, żabie ścierwo poprostu rozłożyło się pierwsze na wspak, kurwina żabia.
28.07.2024, 01:56
tak naprawde to troche sami sie wyruchaliscie. bo to ze nagle mial te wszystkie nowosci z dupy, bylo tak pewne jak to ze ukonczyl polonistyke z wyroznieniem info o nowych produktach? coty psy wenszom. harmonogram nadan paczek i wysylek kodow? nie ma problemu XD a w watku wiekszosc tych co zdazyli zamowic i naganiacze ktorych tez wyjebal 'frog najlepsiejszy ziombel ojebalbym mu rzabia kielbe i za to zaplacil XD, nigdy mnie jeszcze nie wyjebal, spanialy vendoza. ' kurwa, zawsze musi byc ten pierwszy raz teraz juz z gorki xd
prostuj się kurwo
28.07.2024, 23:19
Ja sam już miałem zamawiać alfy dwa duże wory ale jak zobaczyłem że typ wstawia kradzione fotki i pierdoli jak potłuczony że na magazynie nie potrafią zrobić zdjęcia to powiedziałem sobie że sie wstrzymam z zamówieniem i poczekam kilka dni no typ wyjebał ludzi bez mydła takim numerem. Ludzie mu zaufali że na magazynie nie potrafi nikt zrobić zdjęcia i porobili zamówienia? Kurwa no ludzie to nie wymagało wysiłku żeby przemyśleć sobie co jest 5 przed zamówieniem
29.07.2024, 14:40
Co za śmieć. Ja pierwszy raz pechowo zamówiłem pod koniec czerwca, że niby stracił dostęp do maila, później zwodził i ściemniał przez 3 tyg.
Jeden wielki przewalacz, skurwysyn i chuj złamany. nie polecam.
Jeden wielki przewalacz, skurwysyn i chuj złamany. nie polecam.
29.07.2024, 19:17
dobra, powiem. tylko cicho bo wenszom. ale ponoc wraca z majorki awionetka pelna towaru, bedzie git nie bojcie nic
prostuj się kurwo
29.07.2024, 19:43
Witam wszystkich odnosnie tego gówna troche mnie to dziwi bo sam pisalem do ktoregos z moderatorow ze jest lipa zeby cos zrobili wyslalem zdjecia ze sa kopiowane z netu (w tym samym czasie horsii chyba on dal to a forum dlamnie wszstko bylo jasne poziej te jakies dziwne promocje. Pisalem do niego jeszcze specjalnie zamowienie cos tam odpisywal ogolnie to ch.. mu a grob. i jeszcze ta akcja ze nie chcial dawac sampli owych produków!!!!
Wszystkim zycze dobrej nocki!
p,s ta sytuacja uczy jednego trzeba patrzec czytac i ikomu ie wierzyc
pozdrawiam
Wszystkim zycze dobrej nocki!
p,s ta sytuacja uczy jednego trzeba patrzec czytac i ikomu ie wierzyc
pozdrawiam
01.08.2024, 19:11
Poleciał w chuja i tyle, pewnie teraz się raczy ciepłym i wygazowanym piwem gdzieś na malcie
No poleciał w chuja i tyle w temacie, sam się bardzo zawiodłem bo byłem szczerze zainteresowany asortymentem na krótko przed exit scamem.. Mam o tyle szczęście że nie zamówiłem, szkoda mi jednak ludzi którzy włożyli kasę i dostali w zamian tylko chuja w gębę
No poleciał w chuja i tyle w temacie, sam się bardzo zawiodłem bo byłem szczerze zainteresowany asortymentem na krótko przed exit scamem.. Mam o tyle szczęście że nie zamówiłem, szkoda mi jednak ludzi którzy włożyli kasę i dostali w zamian tylko chuja w gębę
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.