Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Skansen wspomnień - czyli retro vendorzy, pokój wspominek
31.07.2024, 16:58
(31.07.2024, 12:38)Lukas1985 napisał(a): Co do kilka to z kółkiem był ten problem, że się reklamował i bardzo długo był na celowniku służb. M.in dlatego z zamówieniem trzeba było kombinować.
Ja nic nie kombinowałem, składałem zamówienia przez stronę, odbierałem na poczcie polecony i znikałem w lesie 😎
Kupowałem od 2016 do czasu jak wprowadzili prawo analogowe. Wtedy pojechałem na leczenie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.07.2024, 17:10
(31.07.2024, 12:55)777 napisał(a): Ja tam nie kojarzę, żeby ktokolwiek musiał kombinować z zamawianiem, bo przecież on sprzedawał legalne rzeczy, a jak weszło to całe prawo analogowe to przestał sprzedawać 🙃
Mordo do któregoś roku było legalne zarówno posiadanie jak i sprzedaż ale potem zmienili prawo i było legalne tylko posiadanie a handel był karany. Pamiętam pyłki.com i dopalacze.com
31.07.2024, 18:36
Nie. Pasjo albo VIP mieli maczanki na fufie. Pyłki w sumie działały do 2015 a potem przeszli pod kogoś. Pyłki miały w dużej mierze jakieś mixy RC., ale już nie pamiętam nazw. Ja jeszcze bardzo dobrze pamiętam Czecha. I jego speed amph, flash czy kilka innych. W sumie mocy brałem tylko od niego. Ale w 2014/15 receptura na nic była spoko - trochę 3mmc reszta pentka "speed euphory", trochę pentka i duzo mmc to był euphory coś tam. Bez zbędnych kombinacji.
Dziś tak lekkich stimow nie ma... Choć i pentek w dużej dawce umial pokarać.
Bdb sorty miał bombowy ale bombowy słabo był znany. W 2015 wyprzedał wszystko co miał i poszedł w inna branże.
Ps. A najzabawniejsze, że poza Warszawą reszta v była z różnych miast. Nie było powtarzalności.
Dziś tak lekkich stimow nie ma... Choć i pentek w dużej dawce umial pokarać.
Bdb sorty miał bombowy ale bombowy słabo był znany. W 2015 wyprzedał wszystko co miał i poszedł w inna branże.
Ps. A najzabawniejsze, że poza Warszawą reszta v była z różnych miast. Nie było powtarzalności.
Lukas to pasjonat rozsławił się tą maczanką na fuf. Pamiętam jak dziś 😅
O pasjo:
https://www.gov.pl/web/prokuratura-krajo...opalaczami
O pasjo:
https://www.gov.pl/web/prokuratura-krajo...opalaczami
Była taka stacjonarka „ smarts shop”
Tam chyba próbowałem pierwszych wynalazków . Kojarzy to ktoś? Bo chętnie się dowiem co wchodziło w skład kapsułek ajloviu bo miały tak długie działanie ze aż się wystraszyłem czy mi przejdzie
A drugie to było cherry koko ale nie wiem czy to było na 4mmc czy coś innego.
A i jeszcze Diablo takie czerwone były popularne ale nie miałem okazji probować.
Tam chyba próbowałem pierwszych wynalazków . Kojarzy to ktoś? Bo chętnie się dowiem co wchodziło w skład kapsułek ajloviu bo miały tak długie działanie ze aż się wystraszyłem czy mi przejdzie
A drugie to było cherry koko ale nie wiem czy to było na 4mmc czy coś innego.
A i jeszcze Diablo takie czerwone były popularne ale nie miałem okazji probować.