Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Naćpana olimpiada
01.08.2024, 10:31
Cytowany D’Souza wspomniał, że ideą "Enhanced Games" jest umożliwienie sportowcom używania dowolnych substancji przede wszystkim uczciwie. Ma więc to stanowić przeciwieństwo igrzysk olimpijskich, gdzie, według "New York Post" 44 procent olimpijczyków przyznaje się do używania zakazanych substancji, podczas gdy dowiadujemy się tylko o jednym procencie złapanych.
Miliarder z Doliny Krzemowej, Peter Thiel, angażuje swoje finansowe siły w "igrzyska olimpijskie na sterydach". Podczas wydarzenia sportowcy z całego świata mają stosować doping w otwarty sposób.
O sprawie napisał "New York Post". Peter Thiel, który dorobił się fortuny jako pierwszy inwestor w start-upy technologiczne, takie jak PayPal i Facebook, wspiera tak zwane "Enhanced Games", które będą aktywnie zachęcać sportowców do stosowania leków zwiększających wydajność. Przedsięwzięcie – mające na celu wsparcie badań nad suplementami diety i biohackami, które przesuwają granice ludzkiej wydajności – jest pomysłem dr Arona D’Souzy, prawnika z wykształcenia.
Źródło: https://sport.tvp.pl/75767944/szalony-po...Ni4wLjAuMA..
Miliarder z Doliny Krzemowej, Peter Thiel, angażuje swoje finansowe siły w "igrzyska olimpijskie na sterydach". Podczas wydarzenia sportowcy z całego świata mają stosować doping w otwarty sposób.
O sprawie napisał "New York Post". Peter Thiel, który dorobił się fortuny jako pierwszy inwestor w start-upy technologiczne, takie jak PayPal i Facebook, wspiera tak zwane "Enhanced Games", które będą aktywnie zachęcać sportowców do stosowania leków zwiększających wydajność. Przedsięwzięcie – mające na celu wsparcie badań nad suplementami diety i biohackami, które przesuwają granice ludzkiej wydajności – jest pomysłem dr Arona D’Souzy, prawnika z wykształcenia.
Źródło: https://sport.tvp.pl/75767944/szalony-po...Ni4wLjAuMA..
01.08.2024, 12:02
Sport nigdy nie jest taki piękny i czysty jak sportowcy to głoszą. Tutaj przynajmniej mogą "oszukiwać" otwarcie.
01.08.2024, 14:06
A ja myślę że coś takiego to zajebista sprawa - pokaże faktyczne ludzkie możliwości, zwiększone przy pomocy różnych substancji
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.08.2024, 07:04
widzialem ktos poszedl z tych kretynow po mozgownice ;-)
Przemyslaw zwany Babiarzem, kiedys prowadzacy "Stawka wieksza niz szycie" na TVP2 o szydelkowaniu, to byl hicior
Plus za to ze ktos w koncu wrzucil cos o Olimpiadzie, w ogole o sportowym wydarzeniu 😎
Przemyslaw zwany Babiarzem, kiedys prowadzacy "Stawka wieksza niz szycie" na TVP2 o szydelkowaniu, to byl hicior
Plus za to ze ktos w koncu wrzucil cos o Olimpiadzie, w ogole o sportowym wydarzeniu 😎