Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Statki (Mglus vs dopal)
Mi parę dobrych lat temu kurier podmienił hex czy Pentek na torbę ryżu Na szczęście nie tylko mi i była afera większa więc vendor zajął się nią priorytetowo. Gdyby kurier nie był taki pazerny to nie wiem czy udało by mi się wyjaśnić tą sytuację
Tam nie było tylko nagrody więc wydaje mi się dobrze zakamuflowana. Musiałby rozerwać karton i taśmę. Nawet jakby tak zrobił to mógłby przesyłkę normalnie dostarczyć a nagrodę wziąć dla siebie
(02.08.2024, 18:27)martio_vp napisał(a): Kurier to mógł zajebać, gdy przypadkiem zobaczył zawartość. Koledze tak przyszło puste opakowanie zamiast koko. Pakowałes na matrioszkę ?
Tam nie było tylko nagrody więc wydaje mi się dobrze zakamuflowana. Musiałby rozerwać karton i taśmę. Nawet jakby tak zrobił to mógłby przesyłkę normalnie dostarczyć a nagrodę wziąć dla siebie
Na pocieszenie mogę napisać że rozważam rozpoczęcie nowego konkursu, szkoda tej trójki naprawdę fajny sprzęt.
Teraz rozważam troszkę większy wachlarz nagród i ciekawsza kombinacje statków
Może nagrody nie są wielkie ale chodzi o dobre zabawę
I chciałbym dodać że teraz pakowanie będzie naprawdę kreatywne i bezpiecznie w 110% naprawdę będziecie zaskoczeni
Teraz rozważam troszkę większy wachlarz nagród i ciekawsza kombinacje statków
Może nagrody nie są wielkie ale chodzi o dobre zabawę
I chciałbym dodać że teraz pakowanie będzie naprawdę kreatywne i bezpiecznie w 110% naprawdę będziecie zaskoczeni
08.08.2024, 15:36
Myślę w tym miesiącu rozpoczniemy kolejną zabawę. Uprzedzam oczywiście odbiór nagrody łączy się z wydaniem 10.99zl