Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
01.08.2024, 15:45
3mnc i jakieś alfa albo mdphp jak by się pojawiły to by było przednio a swoją drogą chyba spróbuje tego nepa choć jak pisałem nie lubie go vapo i tak pozatym nep jakoś dokonca domnie nie przemawia chyba że ostro z nim pójdę to zaczynają gadać glosy w mojej głowie
monio z nepem to się nie da nie ostro, chyba że mówisz ostro = 2+ tygodnie.
dwa razy zamówiłem nepa w swoim życiu i kurwa jak zaczynam to brać to kończę po tygodniu, bo zazwyczaj albo już nie klepie i ogólnie brak snu czuć, albo bardzo mało przez ten czas jem i pije i jest jeszcze gorzej.
Ostatnio zamówiłem nepa i lecę od poniedziałku, dzisiaj już stop, bo w weekend do ludzi muszę wyjść. Miałem 5g i na oko mi zostało może 1 albo ciut ponad. Generalnie to wczoraj już jebalem linie z 2x albo nawet 2.5x większe niż w poniedziałek i chuja klepało
dwa razy zamówiłem nepa w swoim życiu i kurwa jak zaczynam to brać to kończę po tygodniu, bo zazwyczaj albo już nie klepie i ogólnie brak snu czuć, albo bardzo mało przez ten czas jem i pije i jest jeszcze gorzej.
Ostatnio zamówiłem nepa i lecę od poniedziałku, dzisiaj już stop, bo w weekend do ludzi muszę wyjść. Miałem 5g i na oko mi zostało może 1 albo ciut ponad. Generalnie to wczoraj już jebalem linie z 2x albo nawet 2.5x większe niż w poniedziałek i chuja klepało
02.08.2024, 21:43
Przepraszam, ale już zgłupiałem. Która trójka ma wyważony speed do euforii? Jedni piszą Ice, drudzy Bandit i kurwa sam już nie wiem. Będę wdzięczny za odpowiedź.
03.08.2024, 09:43
A te "nowe pillsy" to myle sie, czy zdjecie jest Coli - czyli sa te same!? ;-)