Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
UWAGA NA SEBA9 Z FORUM COS TAM NIE PAMIĘTAM
03.08.2024, 21:48
Kurwisko wprowadza w błąd podaje kontakty co jakiś cweli co oszukują, dobrze że nie dałem sie wyjebac bo tak są nie udolni ze chuj im w dupe!!! Uważać na seba9 czy jakos tak , jak do was pisal że ma vendora z apvp to nie ufać mu! Bo to jakaś dziwka na session ma nick SX9 , szderce chcesz dymac to dymac mozna cie w morde!!!! By cie dopadla karma śmieciu .. i szczam na Twoje apvp wolę wziąść od Escobar nepa. kto dostal od tej kurwy info prosze o priv!! Nie dawac sie dymac dziwka niech takie kurwy gina z kijem w dupie hatfuuuuu na mordo z rana żela, aż oczy zalepi!!! JAK TO CZYTASZ TO CHUJ CI W DUPE CO PODAJESZ KONTAKT DO UPOSLEDZONYCH I NIE UDOLNYCH LUDZI JAK TY!!!!!!
SX9 JEGO SESSION , KURWISKO MI PISAŁ ŻE JA DZIWNY JESTEM BO PYTAM CO I JAK BY MNIE JAKAS KURWA NIE WYJEBALA! JAK CWEL FROG ! CHUJ JEMU W MORDE NIECH ZGINIE JEBANY PEDAL MARNIE... A KARMA WRÓCI. A JA JUZ MU TA KARME WYWRÓŻĘ Z FUSÓW!
Namierzę spokojnie, czas to pieniądz hehe, ciebie tez nie dobry ty Namierzę, bez obaw. Ale wiem o tym że ty jesteś małolat z twojego posta to wywnioskowałem, bo napisales wszystko czego tylko dotrę staje sie złotem haha tą piosenke slucha mój syn 6 letni i nie zlotem tylko staje sie zielone palion hahha czyli musisz byc małolatem bo kto normalny slucha dzieciaków? Nic ci nie zrobię, ale jak złapie to może będziesz miec szczane do kieszeni i cie jedynie nagarm no chyba ze przeprosisz wujka szydiego normalnie jak człowiek za swoje posty i wypowiedzi na chat. Ale to twoj wybór
(03.08.2024, 21:49)kej9 napisał(a): namierzaj huja
Namierzę spokojnie, czas to pieniądz hehe, ciebie tez nie dobry ty Namierzę, bez obaw. Ale wiem o tym że ty jesteś małolat z twojego posta to wywnioskowałem, bo napisales wszystko czego tylko dotrę staje sie złotem haha tą piosenke slucha mój syn 6 letni i nie zlotem tylko staje sie zielone palion hahha czyli musisz byc małolatem bo kto normalny slucha dzieciaków? Nic ci nie zrobię, ale jak złapie to może będziesz miec szczane do kieszeni i cie jedynie nagarm no chyba ze przeprosisz wujka szydiego normalnie jak człowiek za swoje posty i wypowiedzi na chat. Ale to twoj wybór
03.08.2024, 22:20
kot_kreskowy myślę, że to kolejny, od ducha, trochę więcej wiem, to nadal tylko spekulacja, ale warto mieć ją z tyłu głowy
03.08.2024, 22:32
A jeszcze z pół roku temu tak sobie myślałem, że czasy scamów mamy za sobą...
Trzeba się pilnować albo zamawiać only Esco
04.08.2024, 00:59
Niby krąży jakaś kolorowa alfa bo widzę na grupce jednej. Ale chłopek dziwny trochę też coś z nim pisałem, raczej interesu żadnego nie będzie
kot_kreskowy czasy różnorakich scamów się wciąż trwają i nie poprzestają, zjeby