Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Polski ksiądz produkował w Austrii
04.08.2024, 11:29
Astriacka policja zatrzymała polskiego księdza. Powód poważny: produkcja narkotyków na plebanii. Z miejsca został zwolniony z posługi kapłańskiej.
Taką decyzję podjęli jego przełożeni w Austrii. Jego przełożony w Polsce konsultuje decyzję w władzami diecezji, do której został wysłany polski ksiądz.
Informację o zatrzymaniu polskiego księdza podał austriacki dziennik „Der Kurier”. Był podejrzany – jak czytamy w natemat.pl – o to, że w swoim mieszkaniu w Waldviertel w Dolnej Austrii produkował metamfetaminę, czym złamał ustawę antynarkotykową. Robił to nie tylko na własny użytek.
Źródło: https://www.radiotczew.pl/artykul/15875,...-w-austrii
Taką decyzję podjęli jego przełożeni w Austrii. Jego przełożony w Polsce konsultuje decyzję w władzami diecezji, do której został wysłany polski ksiądz.
Informację o zatrzymaniu polskiego księdza podał austriacki dziennik „Der Kurier”. Był podejrzany – jak czytamy w natemat.pl – o to, że w swoim mieszkaniu w Waldviertel w Dolnej Austrii produkował metamfetaminę, czym złamał ustawę antynarkotykową. Robił to nie tylko na własny użytek.
Źródło: https://www.radiotczew.pl/artykul/15875,...-w-austrii
04.08.2024, 15:12
Pewnie musiał dorobić, bo na tacę malutko wrzucają.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
04.08.2024, 16:41
Z dwojga złego lepiej jak ksiądz się obraca w pół świadku niż obraca ministrantów.
04.08.2024, 17:46
Jebac ta kurwe pewnie frajer wciskał dziecia towar i może jeszcze je wykorzystywał. Jak dla mnie kurwisko powinien dostac baty tak samo jak jezus dostał .
05.08.2024, 08:52
Skurwysyn miał prawie wszystko przemyślane, smród można zawsze zbyć tym że dach zaplesnial i trzeba remont zrobić to podwójnie zarobi xD
Chyba mam nowe powołanie w życiu
Chyba mam nowe powołanie w życiu
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.