Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Problem z wyborem odczynników.
06.08.2024, 22:28
Cześć Wam.
Przymierzam się do zakupów od polecanych przez was V, ale mam zagwozdkę. Kiedyś gustowałem dużo w 3mmc (czasy legala) I wypadłem z obiegu i nie wiem jak wygląda teraz sytuacja za bardzo z tym odczynnikem. Czytałem trochę tematów tu na forum i doszedłem do wniosku, że od V polecanych tutej raczej tej substancji nie dostanę. Co w takim razie byście mi polecili na spróbowanie? 4MMC? 4CMC?
Bardzo tęsknię za tym takim odcięciem się od rzeczywistości, dobrym humorem i pozytywnym spojrzeniu przy akompaniamencie stymulacji i tego klatkujacego obrazu jak po 3mmc, które było dla mnie nieziemskim doświadczeniem. Raczej uderzalbym w BK, może kiedyś w Tryptaminy dla wizuali. Więc narazie skupię się na beta ketonach. Proszę o wasze opinie. Dzięki.
Pozdrawiam P.
Przymierzam się do zakupów od polecanych przez was V, ale mam zagwozdkę. Kiedyś gustowałem dużo w 3mmc (czasy legala) I wypadłem z obiegu i nie wiem jak wygląda teraz sytuacja za bardzo z tym odczynnikem. Czytałem trochę tematów tu na forum i doszedłem do wniosku, że od V polecanych tutej raczej tej substancji nie dostanę. Co w takim razie byście mi polecili na spróbowanie? 4MMC? 4CMC?
Bardzo tęsknię za tym takim odcięciem się od rzeczywistości, dobrym humorem i pozytywnym spojrzeniu przy akompaniamencie stymulacji i tego klatkujacego obrazu jak po 3mmc, które było dla mnie nieziemskim doświadczeniem. Raczej uderzalbym w BK, może kiedyś w Tryptaminy dla wizuali. Więc narazie skupię się na beta ketonach. Proszę o wasze opinie. Dzięki.
Pozdrawiam P.
06.08.2024, 22:35
celuj w 4mmc, klasyka, mniej uboków odczuwalnych po sesji z tym, czy ryje psyche mocniej, ja bym nie powiedział. CMC to jest typowe gówno do odmóżdzenia się.
jak coś to dopytaj
jak coś to dopytaj
07.08.2024, 00:42
speedball...heroinina z kokainina ulalala to byly loty..z.a wysokie zaaa wysokie...na cienkiej granicy zycia i smierci ;-)
08.08.2024, 13:37
Od siebie mogę polecić tak:
3-cmc jeżeli chcesz się poczuć szybki
4-mmc jeżeli chcesz przewagę eufo i lekki stim
NEP jeżeli chcesz kompletny stim i minimalną euforię
3-cmc jeżeli chcesz się poczuć szybki
4-mmc jeżeli chcesz przewagę eufo i lekki stim
NEP jeżeli chcesz kompletny stim i minimalną euforię
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.