Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
29.07.2024, 19:17
(28.07.2024, 13:53)tadziu.m napisał(a): wiecie jak to jest z tymi paczkami z zagranicy ,dla mnie może być z zagranicy ale na paczkomat i nikogo nie moge znaleść
Generalnie jak zamówisz z zagranicy na punkt odbioru danej firmy przewozowej (najlepiej w sklepie popularnej sieci z zielonym płazem) to zupełnie incognito odbierzesz, bo wystarczy podać pin który dostajesz po dostawie. Zero przypału.
31.07.2024, 23:19
Substancja cud - tyle w temacie.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Wohohoho!
To będzie coś wspaniałego, nie pozostaje mi nic tylko zamówić coś i przetestować vapo tego NEPa od Escobar
Nie mam kasy ale chociaż dychę sobie zamówię do pracy.
Lubię pracować po nepie waląc ok. 30mg co parę godzin.
Biorę wtedy na poprawkę czas działania odczynniku i biorę ostatnią dawkę do 19-20 max, a potem usypiam się ketrelem 100mg który biorę codziennie...
Teraz po kilku latach znajomości ze stimami wiem żeby uważać na dawki i żeby robić przerwy bo szkoda sobie popsuć przyjemny czas z nepem.
Po jakimś czasie nieunikniona jest przerwa, np. 2 tyg, tak żeby czuć że coś się używa, ale przerwa i życie w trzeźwośći to chyba coś fajnego co nie?
To będzie coś wspaniałego, nie pozostaje mi nic tylko zamówić coś i przetestować vapo tego NEPa od Escobar
Nie mam kasy ale chociaż dychę sobie zamówię do pracy.
Lubię pracować po nepie waląc ok. 30mg co parę godzin.
Biorę wtedy na poprawkę czas działania odczynniku i biorę ostatnią dawkę do 19-20 max, a potem usypiam się ketrelem 100mg który biorę codziennie...
Teraz po kilku latach znajomości ze stimami wiem żeby uważać na dawki i żeby robić przerwy bo szkoda sobie popsuć przyjemny czas z nepem.
Po jakimś czasie nieunikniona jest przerwa, np. 2 tyg, tak żeby czuć że coś się używa, ale przerwa i życie w trzeźwośći to chyba coś fajnego co nie?
07.08.2024, 21:48
Słuchajcie a to na tym były kiedyś te tamty w stacjonarkach odswierz do toalet, imitacja produktu i tym podobne ?
22.08.2024, 19:15
Z stymulantów najbardziej lubię właśnie nep dobrze klepie ma fajne wejście dobrze że jest dostępny u escobara
24.08.2024, 00:36
Nigdy nie brałam NEPa czy ktoś mi wytłumaczy na prosty rozum jak to działa
np porównując do amfetaminy, czy katynonów?
np porównując do amfetaminy, czy katynonów?
24.08.2024, 04:45
Działa z 5 razy silniej niż amfetamina dawka zaczyna się od 30mg do 50mg czysty speed trzyma 2h
24.08.2024, 17:34
A można wiedzieć skąd te fachowe obliczenia że niby nep działa 5 razy silniej od fety?
24.08.2024, 22:19
(07.08.2024, 21:48)qwerty napisał(a): Słuchajcie a to na tym były kiedyś te tamty w stacjonarkach odswierz do toalet, imitacja produktu i tym podobne ?
Tamte były też na hexo pochodnych ale z dużymi domieszkami jakiś gówien miętowych herry itp żeby tylko rozbełtac te sklepy to tylko dobre maczany miały uczciwie zrobione naprzyklad że starego sortu o którym piszesz to najbliżej zbliżone jest te sherry od Pabla i jebie nieźle w smaku też nie złe pamiętam bo kiedyś było cherrycoocolino i bardzo podobne tyle że u Pabla 10000 razy lepsze ale tamte czasy to było apogeum łącze się z tobą mocarzwymi korzeniami ament