Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Odczynniki nadające się do atomizera
08.08.2024, 13:39
Kurwa ja myślałem że chodzi o atomizer w sensie grzałkę od e-szluga xD
^ NEP polecam zdecydowanie
^ NEP polecam zdecydowanie
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
08.08.2024, 16:01
Ale próbowaliście tego nepa atomizerem czyli metodą o którą pyta gostek na samym początku czy tylko tak pierdolicie żeby sobie popierdolić?
27.08.2024, 01:45
No ciekawe jakby to wyszło , są tu mądrzejsze głowy które znają temat ale mi się przyśniło coś w podobie 3cmc o z aromatem eukaliptusu w atomizerze do nosa
27.08.2024, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2024, 11:25 przez NieMaCiagu.)
bdo to gowno szukaj GBL ale to nadal nie nadaje sie do brania przez nos
jak masz na mysli palenie w epecie to juz lepiej jesc bombki albo pakowac w tabsy.
(08.08.2024, 16:01)smakosz napisał(a): Ale próbowaliście tego nepa atomizerem czyli metodą o którą pyta gostek na samym początku czy tylko tak pierdolicie żeby sobie popierdolić?
jak masz na mysli palenie w epecie to juz lepiej jesc bombki albo pakowac w tabsy.
28.08.2024, 01:30
Zrobiłem tak rok temu. Dawka mniej więcej 60mg NEPa na 1ml roztworu 50/50, w sumie zrobiłem jakieś 10ml roztworu + nep co dało jakąś tam ilość bo ani nie pamiętam ani nikogo to nie obchodzi xD
E-szlug odpalony był na 20W, max 25W inaczej z tego co się dowiedziałem po prostu by się zjarał zamiast zwaporyzował w tej grzałce. Efekty jakieś tam, lekko odczuwalne ale całkowicie bez porównania do np rajchy w nos. Spoko jako zabawka, dodatek, albo incognito sposób na stimowanie się gdzieś publicznie ale poza tym raczej standardowe metody aplikacji są lepsze.
Opcja jest też taka że gdyby zwiększyć ilość NEPa na 1ml roztworu to wyszło by z tego coś faktycznie jebiącego po bani, do odważnych świat należy
E-szlug odpalony był na 20W, max 25W inaczej z tego co się dowiedziałem po prostu by się zjarał zamiast zwaporyzował w tej grzałce. Efekty jakieś tam, lekko odczuwalne ale całkowicie bez porównania do np rajchy w nos. Spoko jako zabawka, dodatek, albo incognito sposób na stimowanie się gdzieś publicznie ale poza tym raczej standardowe metody aplikacji są lepsze.
Opcja jest też taka że gdyby zwiększyć ilość NEPa na 1ml roztworu to wyszło by z tego coś faktycznie jebiącego po bani, do odważnych świat należy
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
04.10.2024, 13:05
Nepa w proszku wsypałeś czy go pierwsze rozpuściłeś oraz czy go od razu zacząłeś vapować czy dałeś substancji się przegryźć ?
Maniek napisał 04.10.2024, 14:00:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.