Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
07.08.2024, 17:43
0!
Alko bardzo rzadko 1-2 piwka raz na pol roku? XD
Elektryki rzucone ponad 2msc temu bez problemu
Inne mocniejsze gowna - od paru dobrych lat 0 , podobnie jak z trawą
Alko bardzo rzadko 1-2 piwka raz na pol roku? XD
Elektryki rzucone ponad 2msc temu bez problemu
Inne mocniejsze gowna - od paru dobrych lat 0 , podobnie jak z trawą
07.08.2024, 17:56
Uzależnienie mieszane to sytuacja, gdy osoba równocześnie lub naprzemiennie zażywa różne środki psychoaktywne, aby nieustannie pozostawać w stanie odurzenia. Substancje te pochodzą z różnych grup i najczęściej wywołują odmienne stany (np. alkohol na uspokojenie, narkotyki na pobudzenie).
Począwszy od nikotyny, kofeiny, aż po wszystko co ogólnie zmienia stan świadomości. Przejebane, bo w każdej możliwej chwili mam ochotę się porobić czymkolwiek co by sponiewierało
Począwszy od nikotyny, kofeiny, aż po wszystko co ogólnie zmienia stan świadomości. Przejebane, bo w każdej możliwej chwili mam ochotę się porobić czymkolwiek co by sponiewierało
15.08.2024, 19:47
Teraz na szczęście nic, przeszedłem jednak uzależnienie od stimów i od alkoholu w swoim życiu - oba równie przejebane.
Uważajcie tam na siebie miśki
Uważajcie tam na siebie miśki
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.