Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
23.07.2024, 22:02
(26.06.2024, 12:01)AnonymityHacker napisał(a): Komunikator Duszka kilka dni po wyjebce się włączył, bo wiadomości pokazały się jako odczytane. Poli...Ten komentarz ma najwięcej prawdy w sobie!
Śledzę temat od zaginięcia ducha
Nie udzielałem sie tu długo, ale wciąż bylem aktywnym czytaczem
Hurtowym / biznesowym klientem ducha byłem przez ponad 5msc zamawiając co tydzien spore ilosci.
Gdy potrzebowałem pomocy to nie mial problemów
Gdy kupilem sete - wyslal 125
Przeczuwałem od samego początku ze buduje reputacje żeby zrobić wielkie bum (sam tez właśnie tak bym zrobił)
Moja teoria:
Mordziak czuł bardzo dobrze że zbliża sie przypał i wiedział ze to dobry moment uciec z interesu - a lepiej uciec majac tysiące niż dobrą reputację Teraz mamy kolege ktory owija was wokol paluszka tak jak chce. Chodzi o żabkę!
Asortyment i styl pisma jest podobny - dlaczego podobny? BO BY SIE PRZEPIZGANE ŁEBKI SKAPNELY... Nie wiem jak wy mozecie nie widziec tak prostej analogii miedzy tymi bytami? Chlop nawet tak samo posty wrzuca odnosnie swojej aktywności na session xD
Korzystajcie z froga poki jeszcze was nie wymydlił
- ale to tylko moja teoria spiskowa i nie ma zadnego powiazania z rzeczywistością - przynajmniej tak beda uwazać ci ktorzy zostali bez hajsu
02.08.2024, 14:46
Mi się wydaje że frog brał od ducha, nie on jeden na tg jego siarczan osiągał jakąś kosmiczną cenę 60zl za g chyba xd
Jak duch znikł to żabi spust już żadnej dostawy nie miał wyprzedał co miał parę opini nowych wpadło i wyjebka już szła. Pamiętam napisałem o nep to napisał że wyprzedane wszystko a za parę godzin że się miejsce zwolniło bo ktoś się nie odzywa to mogę brać, zrozumiał chyba chwilę wcześniej że wpizdu jego stragan już jest zamknięty więc zrobił skok na kasę. Nie tak łatwo znaleźć dostawców
Jak duch znikł to żabi spust już żadnej dostawy nie miał wyprzedał co miał parę opini nowych wpadło i wyjebka już szła. Pamiętam napisałem o nep to napisał że wyprzedane wszystko a za parę godzin że się miejsce zwolniło bo ktoś się nie odzywa to mogę brać, zrozumiał chyba chwilę wcześniej że wpizdu jego stragan już jest zamknięty więc zrobił skok na kasę. Nie tak łatwo znaleźć dostawców
08.08.2024, 19:10
Nie mogę za dużo powiedzieć ale tak było że Frog powstał dzięki duchowi.Stragan zwinoł bo musiał,nie dlatego że wpadł.
08.08.2024, 20:01
Może zlle napisane i F i Duszek sie bawią dalej,bo też chodziły pogłoski że D zniknął po wpadł