Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
06.08.2024, 13:25
Witam,
Mam pytanie, jestem juz starym przerobionym politoksykomanem, wiec wiadomo, ze prawie nic na mnie nie dziala. Ale do rzeczy, zawsze mnie zastanawiala jedna rzecz: 3cmc jest stricte dopaminowe, wiec z gory zakladam, ze jest tylko do sniffowania, za to 4cmc jest serotoninowo-dopaminowe, jednak 4cmc przy coraz to kolejnych wiekszych dawkach, przechodzi mocno w dopamine. No i tak, czy jest tu ktokolwiek, na kogo dzialalo 3cmc oral? Ja np. 3cmc kilka razy probowalem po 0,3-0,4 (szkoda mi bylo tematu) no i nic nie bylo. Za to np. przy 4cmc 0,5g oral bylo grubo. Dlatego pytanie, czy 3cmc ice (to mnie najbardziej interesuje), ale tez ogolnie dziala oral?
Pozdrawiam
Mam pytanie, jestem juz starym przerobionym politoksykomanem, wiec wiadomo, ze prawie nic na mnie nie dziala. Ale do rzeczy, zawsze mnie zastanawiala jedna rzecz: 3cmc jest stricte dopaminowe, wiec z gory zakladam, ze jest tylko do sniffowania, za to 4cmc jest serotoninowo-dopaminowe, jednak 4cmc przy coraz to kolejnych wiekszych dawkach, przechodzi mocno w dopamine. No i tak, czy jest tu ktokolwiek, na kogo dzialalo 3cmc oral? Ja np. 3cmc kilka razy probowalem po 0,3-0,4 (szkoda mi bylo tematu) no i nic nie bylo. Za to np. przy 4cmc 0,5g oral bylo grubo. Dlatego pytanie, czy 3cmc ice (to mnie najbardziej interesuje), ale tez ogolnie dziala oral?
Pozdrawiam
06.08.2024, 15:02
spalonyczajnik32 3CMC zajebiście działa oral, ale trzeba dawkę dobrać do swojej tolerancji. Mi 0,5g robi bardzo przyjemny rozpierdol w głowie ze stymulacją pozwalająca wkręcić się w jakieś głupoty typu gra w strzelanki.
Najlepiej działa oral + sniff na wejściu.
06.08.2024, 15:15
(06.08.2024, 15:02)Ciemnoksieznik napisał(a): spalonyczajnik32 3CMC zajebiście działa oral, ale trzeba dawkę dobrać do swojej tolerancji. Mi 0,5g robi bardzo przyjemny rozpierdol w głowie ze stymulacją pozwalająca wkręcić się w jakieś głupoty typu gra w strzelanki.
O, no to ciekawe, bo na mnie nigdy nie dzialalo 3cmc oral, ale moze wlasnie dlatego, ze szkoda mi bylo 0,5g az brac, jak zazwyczaj mialem male ilosci.
Poza tym, moje receptory sa juz tak przezarte, ze tolerka nawet jakbym nie walil ketonow/stimow przez 2 miesiace, czy pol roku, to i tak musialbym zajebac duzo. Ale tez mam pytanie, czy napisales odnosnie substancji 3cmc, czy 3cmc ice wlasnie tego - no, bo zalozmy, ze jest taka sytuacja, ze mam ok 1,3g, walnalem dzisiaj z rana sniffa 0,3 , nie ciagnelo mnie na dorzutke az do niedawna, gdzie walnalem 0,15 no i to jest tylko tyle, ze siedze przy kompie skupiony i gram sobie np. (Bo ja uwazam, ze mam ADHD, tylko nie chce mi sie pierdolic z tymi zjebanymi lekarzami, wiec musze medikinet kupowac za w kurwe hajsu) no i to wszystko, zero euforii. Czy w takiej sytuacji jest sens dopierdolic iles tam oral, a reszte wysniffowac, czy po prostu wysnifowac? Mam jeszcze BDO do tego, ktora niestety nie dorasta do piet gieblowi, po ktorym moglem lac i walic, lac i walic, to tak jakby porownac kofeine do kokainy. Takze pytam teraz stricte o to wlasnie 3cmc ice. O miksach tez moglbys wspomniec, jak cos probowales.
Pozdro
06.08.2024, 19:34
spalonyczajnik32 każda Trojka działa podobnie - dużo dopaminy, trochę serotoniny. Chemii nie oszukasz.
Nie powiem Ci jak będzie lepiej i przy jakiej dawce. Być może też nie tego oczekujesz od Trójki, bo przy oralu profil jest mniej agresywny, za to działanie pełniejsze i dłuższe. Jeśli walisz szczury po 0,3g to pewnie musiałbyś wpierdolić całego grama, żeby osiągnąć to, co ja po 0,5g, ale to wróżenie z fusów.
1g to na Twoim miejscu bym wywciągał do końca, a przy następnym zamówieniu i odbudowaniu trochę tolerancji zrobił testy oral, przed sniffem.
Nie powiem Ci jak będzie lepiej i przy jakiej dawce. Być może też nie tego oczekujesz od Trójki, bo przy oralu profil jest mniej agresywny, za to działanie pełniejsze i dłuższe. Jeśli walisz szczury po 0,3g to pewnie musiałbyś wpierdolić całego grama, żeby osiągnąć to, co ja po 0,5g, ale to wróżenie z fusów.
1g to na Twoim miejscu bym wywciągał do końca, a przy następnym zamówieniu i odbudowaniu trochę tolerancji zrobił testy oral, przed sniffem.
06.08.2024, 21:29
spalonyczajnik32
Czy działa oral?
No kurwa😎 Jeszcze jak😎
Na pewno bardziej euforycznie a niżeli sniff, tak przynajmniej miałem.
Generalnie każda trójka robi oral.
Czy działa oral?
No kurwa😎 Jeszcze jak😎
Na pewno bardziej euforycznie a niżeli sniff, tak przynajmniej miałem.
Generalnie każda trójka robi oral.
Metamorfoza
kot_kreskowy dokładnie tak jak mówisz 3cmc oral działa zajebiście, jest nieogar, euforia, robi się na prawdę gorąco.
Przerobiłem tego ICE'a 50 gramów z kolegami. I ten ICE był na prawdę dobry.
Kamienie wyglądały jak na pierwszej fotce.
Testowaliśmy snortu od 150mg robiąc przerwy i idąc w górę z dawkami co kilka godzin.
W końcu doszliśmy do momentu że waliliśmy na pożegnanie tolerancji po 300-400mg do nosowo i 3jka robiła rozpierdol.
Czuć było serotoninę, po takiej dawce nawet nosem robilło się mega euforycznie i serotoninowo. Hahaha.
Nieogar I rozpierdol.
Przerobiłem tego ICE'a 50 gramów z kolegami. I ten ICE był na prawdę dobry.
Kamienie wyglądały jak na pierwszej fotce.
Testowaliśmy snortu od 150mg robiąc przerwy i idąc w górę z dawkami co kilka godzin.
W końcu doszliśmy do momentu że waliliśmy na pożegnanie tolerancji po 300-400mg do nosowo i 3jka robiła rozpierdol.
Czuć było serotoninę, po takiej dawce nawet nosem robilło się mega euforycznie i serotoninowo. Hahaha.
Nieogar I rozpierdol.
09.08.2024, 10:20
kot_kreskowy mi chodziło o serotoninę przy większych dawkach, no bo na logikę to od czego się gorąco zaczyna robić(?) dobrze mówię?
3cmc może słabiutko, ale jest jakoś inhibitorem serotoniny co nie?
Czy jak to wygląda?
3cmc może słabiutko, ale jest jakoś inhibitorem serotoniny co nie?
Czy jak to wygląda?
09.08.2024, 11:24
kot_kreskowy Nie boisz się stary że przez te swoje analne wybryki będziesz miał raka jelita? Albo jakieś schorzenia, stary nigdy w życiu bym nie zrobił takiej drogi podania
Be objective and honest.