Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki rodzaj trawy i dlaczego?
22.07.2024, 00:09
Indica tylko i wyłącznie z dobrego bonga z lodem i tylko wieczorem najlepiej klepie jak się jara ten 1raz w ciągu dnia więc zostawiam to na wieczór w ciągu dnia musi być trzeźwy umysł, mam odpowiedzialna pracę
03.08.2024, 17:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2024, 17:26 przez voice.of.voiceless.)
CBD jest najlepszym sposobem na rzucenie nikotyny, najlepiej olejek z epeta, ale zwykły mach też robi robotę. Jak rzucałem papierosy to zamówiłem 10g od swissherbalhemps (na allegro) jakiegoś 20% coś cbd-ka. Przychodziła chęć na papierosa, nabijałem lufę albo kręciłem bata i paliłem. Po rzuceniu papierosów dzięki olejku z CBD (paliłem 5 lat) jednak przychodziły czasem nawroty, dlatego zaopatrzyłem się w CBD.
póki co to jest jedyne medyczne zastosowanie CBD, a ten tip o rzuceniu papierosów dzięki CBD podrzucił mi moderator forum.dopalamy.com pablo aka Kierownik Budowy
cbd też trawa
póki co to jest jedyne medyczne zastosowanie CBD, a ten tip o rzuceniu papierosów dzięki CBD podrzucił mi moderator forum.dopalamy.com pablo aka Kierownik Budowy
cbd też trawa
05.08.2024, 16:16
Panie, ja jestem prostym stimiarzem - dla mnie jaranie nie ma różnicy xD
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
06.08.2024, 22:24
Najlepszy dla mnie rodzaj..
Ciężko wybrać, mam swoje ulubione, których używam zależnie od sytuacji. W pracy lubię jakieś niewielkie ilości Lemon Haze, nie usypia, nie upierdala za mocno, a przydaje się do szybszego spędzenia nudnego czasu Lemon Haze cenię też na jakieś wyjścia na browara na miasto, spacerki, lekkie podpicie i odpierdalanie 😊
Tak w domu, ze znajomymi czy coś lubię monco się ujebać Amnezją, jest to coś pięknego... Każdy w swojej bajce, coś tam w TV leci i można się pośmiać, rozkimniać 🌱🌱🌱
A jak chcę zrobić jakieś fajne projekty, coś pokombinować, coś bardziej produktywnego i rozwijającego, to wybieram jakieś tam hybrydki. Najlepiej
Ciężko wybrać, mam swoje ulubione, których używam zależnie od sytuacji. W pracy lubię jakieś niewielkie ilości Lemon Haze, nie usypia, nie upierdala za mocno, a przydaje się do szybszego spędzenia nudnego czasu Lemon Haze cenię też na jakieś wyjścia na browara na miasto, spacerki, lekkie podpicie i odpierdalanie 😊
Tak w domu, ze znajomymi czy coś lubię monco się ujebać Amnezją, jest to coś pięknego... Każdy w swojej bajce, coś tam w TV leci i można się pośmiać, rozkimniać 🌱🌱🌱
A jak chcę zrobić jakieś fajne projekty, coś pokombinować, coś bardziej produktywnego i rozwijającego, to wybieram jakieś tam hybrydki. Najlepiej